writing-img

Vedno mokra kopalnica

clock-img

03.08.2008, 11:14

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ne vem, kako nam rata, a pri nas je več mokra koplanica kot suha. Okno skoz odprto, tepih 12ur ne vem če je suh. Al se en al drug ne zna lepo stuširat, al si male roke umivajo pa pošpricajo pol kopalnice zravn, pridejo po kako vodo za polivanje zunaj, pa za psa,... u glavnem sam brišem po tleh. 

No, pozim se res segreje- aleluja rebrastemu radiatorju.

clock-img

03.08.2008, 17:19

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Ne zna nihče pobrisat za seboj? user posted image

clock-img

03.08.2008, 17:26

clock-img

Anonimen

Zakaj pa okoli kadi ne date kkšnga screna?
Pa eno krpo daj v kopalnico in naj vsak za sabo pobriše. Midva mava mikrokrpico obešeno na vratih in takoj po uporabi lijak pobriševa in kad. Je ful manj čiščenja potem ker se kamen ne nabira. Sicer je trajalo da sva se navadila, ampak zdaj nama je že v "kri" prišlo.user posted image

clock-img

03.08.2008, 18:03

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pri nas je isto. Vedno vse mokro in vedno vse usrano. Ta teden sem 4x pomila po tleh menda, če ne večkrat. Pa je spet usrano. Okno je ves čas odprto, kakor tudi v drugih prostorih, dostikrat je prepih in nosi od zunaj + šetamo se vsi not in ven na dvorišče in vrt in na travnik in prinašamo reči, kljub copatom po celem fletu. Ko to pride v stik z mokrim (en se tušira, drug kopa, tretji nekaj okol umivalnika brklja, četrti si roke umiva, peti pere v bideju, pa spet drugi nekaj samo iskat, potem se ta mali začne igrat s posodicami, ker si glih roke umiva al pa zobe...v bistvu so kapljice, ki to mokroto naredijo, ne cela poplava, pa čeprav imamo vedno nekaj na tleh za pobrisat, pa za tuširajem še najmanj nasteljemo), postane vse rjavo.... juhuhu. Jaz mislim da je rešitev v tem, da se usedemo pred tv in ne delamo več nič, smo samo še na miru. Takrat ne bomo nič nastlali. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem