cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vegeta sladke paprike mix

clock-img

10.03.2010, 17:50

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

A mi lahko katera pove kaksno mesanico sestavin vsebuje. Namrec pri nas se tega ne dobi, pa mi tale danasnja jed na ringaraji zelo disi.

clock-img

11.03.2010, 17:16

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Evo rogljiček, sestavine: jedilna sol, delikatesna začimbna paprika30%, sladkor, česen,sušena čebula, ekstrakt kvasa, črni poper, origano, sušeno korenje, sušeni rebrinec, kumina, koriander, ingver, lovor, sušena zelena, sušena paprika, sušen paradižnik.

Jaz sem dobila zadnč vzorčni model user posted image , pa se mi dopade. Bolš kot sama sladka paprika.

clock-img

28.05.2010, 22:14

clock-img

NPB78

pencil-img

9

pa ima noter msg (za kamufliranje uporabi ime ekstrakt kvasauser posted image ). torej, probaj z kakšno dobro sestavino, naredi vojw kuharske eksperimente in
verjemi mi, da enkrat ne boš rabila kemijo pa komercialne prevare user posted image srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem