writing-img

Veliiika jagodna torta

clock-img

14.06.2009, 21:45

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Hčerki bi rada spekla jagodno torto za rojstni dan. Mora pa biti velika, ker iz okroglega modela ne bo dovolj (imamo dosti povabljenih). Se mi zdi, da sem nekoč nekje videla tortni model pravokotne oblike (????) in tisti bi bil prave velikosti za naše potrebe. Prosim vas, povejte mi, kje ta model lahko kupim? Pa kako potem recept prilagoditi velikemu modelu (lahko vzamem sestavine krat-2)? In glavno...imate kak pameten in ne pretežki recept za jagodno torto? Hvala!

clock-img

14.06.2009, 22:03

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Te večje pravokotne pekače je imel Hofer pred kakšnim mesecem v akciji, drugače pa jih imajo tudi v Muellerju. Jaz za večje torte uporabim en večji pekač iz pečice (pazi, da imaš hladilnik dovolj velik, da bo potem šla torta te dimenzije not!)
Spečem pa biskvitno testo (za okrogel tortni model 28 cm):
5 jajc
15 dag moke
15 dag sladkorja
pol pecilnega

Za večji pekač podvojim maso.

clock-img

14.06.2009, 22:40

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

ful dobri recepti so na kulinarika.net. prečekiraj, sigurno najdeš kaj.

clock-img

15.06.2009, 12:15

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Hvala. Ravno toliko kot se veselim te torte, me je tudi groza...user posted image  No, ampak vse za mojo pupiko.user posted image

clock-img

15.06.2009, 13:35

clock-img

Anonimen

Specem tale biskvit
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Biskvit_za_torto,_ki_nikoli_ne_pade_dol-5814.html

Pravokotni pekac za torte mislim,da sem jaz videla tudi v mercator tehniki.

Trenutno mi je najbolj vsec fila jogurt+sladka smetana+narezano sveze sadje+zelatina fix

clock-img

16.06.2009, 06:35

clock-img

muška

pencil-img

3223

lahko pa narediš dve ali tri okrogle, če npr. nimaš drugega pekača, da ne kupuješ novega

clock-img

18.06.2009, 01:16

clock-img

flora1

pencil-img

89

tale je super, ker ni jajc (moj fant jih ne sme jesti zaradi alergij): http://www.arhivo.com/?mod=aktualno&action=viewOne&ID=596&GID=8 user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem