writing-img

Veliki petek

clock-img

25.03.2005, 06:58

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Dan!

Danes si pa spet upam začeti!! :)-:)-:)-

Kako ste kaj spale? Vas je kaj luna nosila? Jaz sem spala kot top! Razen, da sem morala ob 3.00 na WC - kot ponavadi!! :)-:)-:)-

Kakšne pirhe boste imele?

A je še kakšna nova nosečka razen cume???

clock-img

25.03.2005, 07:01

clock-img

žlička

pencil-img

955

jutro udb in ostale....spala sem ok ze od 21 naprej, okoli 0.00 sem sla na wc in potem veselo spala naprej, kot pa ves me pece grlo:( ampak jaz se ne dam

jajca bodo pa pobarvana v cebuli, pa poizkusila bom z rdeco peso pa seveda rdeci, pa zeleni in vijolicni, zelo pisan spekter barv, komaj cakam da jih bomo barvali danes...:bravo::bravo::bravo:

clock-img

25.03.2005, 07:05

clock-img

Anonimen

Razmišljam, da bi jih skuhala v teranu, pridej otako lepi rdeči. Če pa jih pustiš v vinu, da se vse skupaj ohladi, so pa menda še lepši, ker vino kristalizira. Mislim, da bom kar probala. ;)

clock-img

25.03.2005, 07:06

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Tudi jaz sem drnjohala že ob 21-ih!!!! :)-:)-:)-

Naši pirhi bodo rdeči in zeleni...čebule pa nisem uspela toliko nabrati, da bi jo bilo dovolj! :(( Ne vem kakšno čebulo to prodajajo - že vso olupljeno!!

clock-img

25.03.2005, 07:09

clock-img

Anonimen

Kradejo liste za veliko noč :)-

clock-img

25.03.2005, 07:11

clock-img

Udb

pencil-img

5380

al bina - točno tako!!! :)-

Kakšen je bil biftek?

clock-img

25.03.2005, 07:14

clock-img

Anonimen

Jaz ga ne jem, možakarja pa pravita, da v redu ;)

Zdaj se moram pa še torte lotit, sem včerej dobila en dober recept, pa moram sprobat. Upam, da bo ratalo :zmeden2:

clock-img

25.03.2005, 07:16

clock-img

žlička

pencil-img

955

jaz sem lani delala s teranom, res pridejo lepi s kristalcki povrhu

kar se listov tice sem videla da jih prodajajo na trznici....

kako bo s peso pa porocom ko bomo dali projekt skozi, upam da ne bom prevec razocarana:zmeden2:

clock-img

25.03.2005, 07:17

clock-img

Anonimen

Aja...lahko tudi v hrastovem lubju, ga prodajajo v lekarni ali pa zastonj v gozdovih ;) pravijo, da so tud lepi rjavi :zmeden2:

clock-img

25.03.2005, 07:21

clock-img

Maša26

pencil-img

550

Dobro jutro!!

Saj res, veliki petek. To mi vrže spomine nazaj na srednjo šolo, ko sem zvečer hotela na nek fuuul dober koncert, pa mi je stara mama odločno povedala, da ne bom šla.. ;) No, to je že daleč..

Jaz bom tudi delala pirhe, čeprav vem, da bodo ostali in bom potem brskala za recepti, kaj vse se da potem narediti iz starih kuhanih jajc ;););)

Udb, a mi lahko prosim poveš, na koliko časa si imela ti M in kdaj ti je potem test pokazal :modri::roza:? Saj vem, da je bilo o tem že govora, ampak prosim še enkrat. Ker sem v fazi, ko se tolažim, da mi test pač še ni pokazal in da še ni vse izgubljeno :zmeden::zmeden:

Saj res, še luna je danes! To bo moj :love: spet :hudicek: :):)

:kuza:

clock-img

25.03.2005, 07:38

clock-img

simonas

pencil-img

887

Jutro punce!

Mi bomo pa kar kvačkane pirhe imeli... Mogoče jih bom še kaj v čebulo vrgla, tistih kupljenih barv pa ne maram preveč, ko so potem vse jajčke še znotraj obarvane:)-...

Simona

clock-img

25.03.2005, 09:34

clock-img

bunkica

pencil-img

335

Ola vsem skupaj!Glih včeraj mi je mama praula,da če jih daš v špinačo-so prekrasno zeleni,potem pa namažeš oz podrgneš s slanino,da se lepo svetijo; in če jih daš v borovnice so pa violični!Hm...bomo probali

clock-img

25.03.2005, 10:05

clock-img

Anonimen

Ohoj jutro nič lepo je deževnoooooooo:((:((:((:((

Pa še slabe novice bereš ki te kar pogrejejo.:grrr:

clock-img

25.03.2005, 10:19

clock-img

Udb

pencil-img

5380

neva, kaj pa je narobe? Nisem na tekočem...

clock-img

25.03.2005, 10:22

clock-img

Anonimen

Ah nič kaj hudega...ampak odpreš tole stran pa uboga Tantra pa Andrejka.
No jaz bi najraje vsak dan brala...jupi uspelo je!!!Take besede te spravijo v dobro voljo.

Morda pa je krivo vreme za zanič razpoloženje.

clock-img

25.03.2005, 10:23

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Ja, res ni fajn take zgodbe brati!! Ampak vsaka taka stvar te naredi močnejšega!! Jaz sem prepričana da bo naši Andrejki kmalu uspelo, Tantra bo pa tudi svojega v red spravila!

clock-img

25.03.2005, 10:26

clock-img

Anonimen

Ma dosti z slabo voljo...povejte mi ste že spravile skupaj jedilnik za praznike?????
Moji so na dijeti:)-:)-tako da se pri nas ne bo miza šibila pod jedmi;)Kruh pa le bom spekla..njammm9nebesa

clock-img

25.03.2005, 10:29

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Jaz se ne bom dosti pretegnila!! Kakšno pecivo bom spekla, šunka, pirhi. Potico bo itak pekla tašča...kruh bomo kar kupili!! Ni kaj, letos sem res lena!! :)-

clock-img

25.03.2005, 10:32

clock-img

Anonimen

Se beremo kasneje megremo v trgovino pa knjižnico pa po mojo najmlajšo v šolo ufffff kolk dela:)-:)-:)-:)-

clock-img

25.03.2005, 12:37

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Men je tako DOLGČAS!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)-:)-:)- Ta zadnji službeni dan pred prazniki se tako vleče!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem