writing-img

Velikost šišice...

clock-img

24.01.2007, 21:21

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Vem, da se hecno bere naslov, ampak včeraj sem previjala 2 leti staro hči od prijateljice, pa mi je bilo ful smešno, ker je imela šišico ožjo, pa ful ' odprto' - se je še vse videlo (ščegetavšek, pa to...), medtem ko se moji 3m starejši prinčepiseki to ne vidi, torej ji velike sramne ustnice prekrivajo vse, pa še ful debelješe ima...
Sva potem s frendico celo debato razviliuser posted image user posted image user posted image user posted image
A so tudi spolovila otročkov tako različna kot so deca sama?user posted image  Ker pri odraslih ženskah, vsaj kolikos sem videlauser posted image , takih razlik ni...

clock-img

24.01.2007, 22:03

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Joj HuAnita, ti ga pa pihneš, veš. user posted image Nič mi ni bilo jasno v naslovu. Ja, imamo (fan)tička doma. user posted image

Jaz vem samo, da se lulčki fantkov znajo kar razlikovati (govorim za tiste, ki sem jih uspela videti - od frendice sin, pa od sestrične sin) .. torej zakaj se ne bi tudi šišice deklic razlikovale. Po mojem no.

Pa tvoja prinčipesa "prehiteva" za 3 mesece, torej lahko hčerka od frendice še vse nadoknadi. user posted image user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

24.01.2007, 22:06

clock-img

til

pencil-img

574

user posted image  si me kar mal nasmejala. Ampak kar se tiče spolovil pri otrokih imam tudi jaz kolegico in obe imava sina. Ko sem jaz našga poleti previjala ni mogla verjet kako ima naš velika jajčka user posted image  pri njenem je tako kot da jih sploh nima, moreš res dobr pogledat da jih paziš. No itak sva potem padli v debato in sem ji pač povedala, da naš že zdaj zbira municijo za potomceuser posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

24.01.2007, 23:17

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ka se tiče odraslih šišic - ti bo najbolje odgovoril kak moški (ampak mislim, da bi rekel, da se razlikujejo), kar pa se tiče otroških - od punčk - pa pediater. Sama imam 2 hčerki, a če bi hotela iskat razliko, dvomim, da bi jo našla, ker je med njima 8 let razlike. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.01.2007, 12:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

Hm, meni se pa zdi, da tudi ženske nimamo vseh enakih.

clock-img

25.01.2007, 12:22

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ojej, kakšna debatauser posted image

Ja, naturlih, da se šišice razlikujejo, pa lulčki tudi, pa kasneje zizike in rite, pa boki, pa roke, noge, obraz ...user posted image

clock-img

25.01.2007, 15:48

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Hudouser posted image user posted image user posted image
Ej ne vem ti odgovort, ker mamo fanta pa punco, tko da ne morem primerjat.user posted image
Glih ne vem kolk tujih otrok pa nisem previjalauser posted image user posted image user posted image
ampak pomoje,da se razlikujejo. Kar rokice poglej,jaz to najprej opazim pri otročkih. Pa palček!Tu je šele razlika.Tako, da možno, da tut morjo bit razlike pr šiškah, pa lulčkahuser posted image

clock-img

25.01.2007, 15:52

clock-img

Anonimen

Zdaj vsaj vem kaj je to šišica.Po naslovu sem sklepala,da je to nekaj v zvezi z vozičkom,tista strehca.user posted image user posted image

clock-img

25.01.2007, 21:15

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

user posted image user posted image user posted image
Strešica nad vozičkom!!!! Umiram od smeha!
A potem bo naša prav ornk šiškasta, od frendice pa ne ravnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem