writing-img

Velikost ploda

clock-img

10.11.2009, 12:25

clock-img

bobi83

pencil-img

41

Pozdravljene!
Včeraj sem bila na ultrazvoku in bila v 9 tednu + 3 dni. Plodek je velik 21 mm. Prebrala sem, da je plod v 9 tednu velik približno 23 mm. Skrbi me, da ni premajhen, čeprav piše, da so lahko odstopanja. Z mano je načeloma vse ok, le v zadnjih dneh sem nekoliko prehlajena in močno kašljam.
Je mogoče imela kakšne podobne težave, oz. je njen plod meril toliko?
LP!

clock-img

10.11.2009, 12:40

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

Če bi bilo kaj narobe bi ti G ziher povedal. Moje malo bitje ima tut nesorazmerne mere že ves čas, toda kaj ko smo tudi ljudje različni. Dokler srček bije in plod raste ni panike, pogumno naprej.user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2009, 12:56

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

oj

to je sam statistika....nismo vsi po JUS-u....tak da realnost je druga zgodba kot v knjgiuser posted image

clock-img

10.11.2009, 12:59

clock-img

somic

pencil-img

1241

ne obremenjuj se, tudi pri meni je bilo in je še vedno tako.

brez strahu in srečno!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

13.11.2009, 13:53

clock-img

bobi83

pencil-img

41

Hvala punce!
Danes končno poveva staršem, da bodo postali nonoti in none :D
Pripravila sva jim prav posebno presenečenje. Povabila smo jih na večerjo... namesto sladice pa bojo na krožniku dobili vizitko v kateri je slikica in ultrazvoka user posted image

LP vsem!

clock-img

17.11.2009, 12:20

clock-img

ajči

pencil-img

130

Halo naprimer jaz sem v 9t4d pa je moj plod velik 29,00mm tako,da to je resnično razlika vsakega posameznika...nič narobe meni se tudi zdi ,da še sploh nimam nič trebuha pa nič zato še se ga bomo nanosile;)))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem