cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Veselje veselje

clock-img

25.10.2005, 12:47

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Sem klicala zdravnike v PO, SG, LJ in so mi vsi rekli da lahko imam user posted image .Ful sem veselauser posted image

clock-img

25.10.2005, 12:49

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ja, super, no....
Potem pa veselo donosi tega otročka.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

25.10.2005, 12:49

clock-img

Anonimen

Čudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image , se veselim s tabo

clock-img

25.10.2005, 12:54

clock-img

Reja

pencil-img

545

Super.

Lepo user posted image  ti želim!

clock-img

25.10.2005, 13:08

clock-img

mml

pencil-img

4156

Krasno s user posted image uper, sedaj pa skrbi na stran in veselje na plan user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

25.10.2005, 13:24

clock-img

Anonimen

Super! user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj si pa SRECKA nosecka!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2005, 13:28

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Čestitke!!!!!!!! Želim ti lepo nosečnost in še enega zdravega otročička!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2005, 13:35

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

user posted image Še jaz sem si oddahnila...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

25.10.2005, 14:01

clock-img

valči

pencil-img

2344

Tudi jaz sem vesela s teboj in bom do konca držala pestiuser posted image

clock-img

25.10.2005, 14:03

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

user posted image user posted image  pa mirno in zdravo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2005, 14:15

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Evo vidiš super, zdej pa pozitivno naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

25.10.2005, 16:41

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Res ti srčno želim,da bi se vse dobro izteklo.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

25.10.2005, 16:44

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa le brez skrbi daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

25.10.2005, 16:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.10.2005, 16:48

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Super

clock-img

25.10.2005, 16:53

clock-img

Anonimen

Jaz ti tudi želim vse naj v nosečnosti, čeprav se mi zdi zelo neodgovorno od tebe, da si se podala v kaj takega in ne mislila na posledice. Se vidi, da si še zelo mlada in nespametna. Oba s tvojim fantom sta zelo neodgovorna in bi se lahko zaščitila. Ne vem, v čem je bistvo, da potem jokaš tu na forumu, kaj boš zdaj. Ja, po toči zvoniti je prepozno, a ne? Bi mislila na to prej. Pojma nimaš, kako trpljenje je to, če izgubiš otroka in ali si sploh pomislila na to, kako bi tvoja hčerkica živela brez tebe? Verjetno ne.user posted image

Upam, da se ti vse lepo izteče.

clock-img

25.10.2005, 17:21

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

user posted image user posted image user posted image  no vidiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa je le vse tako kot mora bit. user posted image

clock-img

25.10.2005, 20:11

clock-img

2mak

pencil-img

262

Še moje iskrene čestitke! Želim ti vso srečo!

Tebi, Anonimnež, bi pa rekla samo tole: ja, vem - lahko je biti pogumen na varni razdalji! user posted image

clock-img

26.10.2005, 12:46

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Anonimnež, se vidi da ne veš kaj se je zgodilo, bila sma zaščitena!Daj malo bolje si preberi kaj se je dogajalo in se ne vtikuj, če ne veš.Hvala bogu da sem neodgovorna, ker kakšna mati pa bi bila če bi kr tako z lahkim srcem šla na splav?????Če pa bi mi zdravniki odsvetovali pa bi šla, zaradi punčke!!!!!Daj zberi se , neodgovorno?!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2005, 13:37

clock-img

Anonimen

O, Amoss, še enega!!!! Tako zelo lepo! Joj, bo živahno pri vaši hiši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke!
Sicer je pa tudi moja kolegica nenačrtovano zanosila tri mesece po prvem (težkem) porodu in ima danes dva čudovita otročka, vse je šlo skozi brez problemov.

Želim ti lepo nosečnost.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem