writing-img

Veslači

clock-img

16.08.2008, 20:14

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Kljub pričakovanjem naši veslači niso osvojili medalj, pa vseeno sta 6. in 4. mesto na OI pohvale vrednauser posted image

Čestitkeuser posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 20:15

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Ja, tudi sama sem tega mnenja!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 20:16

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Važno je sodelovati, ne zmagati!

Čestitke veslačem. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 21:25

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica
Važno je sodelovati, ne zmagati!

To bo, ja! Važno je zmagati, sodelujejo samo še amaterji. user posted image
Itak so pa čestitke na mestu.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

16.08.2008, 21:34

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jaz sem pa razočarana. Vsi smo pričakovali kolajno saj sta Špik in Čop le vrhunska veslača, ki sta do sedaj dosegla že precej pomembnih zmag in onadva definitvno nista šla v Peking samo sodelovati.

clock-img

16.08.2008, 22:07

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jah, saj ni kaj, saj so dobri, sam dejstvo pa je, da na olimpijskih igrah veljajo medalje in vse drugo govoriti je zgolj metanje peska v oči.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

16.08.2008, 22:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

res je, pričakovali smo medaljo.................ampak vseeno čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2008, 22:59

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

res je, pričakovali smo medaljo.................ampak vseeno čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam

clock-img

17.08.2008, 09:58

clock-img

Anonimen

Tudi jaz. user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2008, 10:01

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Jaz sem pa razočarana. Vsi smo pričakovali kolajno saj sta Špik in Čop le vrhunska veslača, ki sta do sedaj dosegla že precej pomembnih zmag in onadva definitvno nista šla v Peking samo sodelovati.

Se strinjam. Škoda. Bi bilo najbrž treba več skupaj trenirati ali kako.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

17.08.2008, 12:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Se strinjam. Škoda. Bi bilo najbrž treba več skupaj trenirati ali kako.

Kako skupaj? A s tabo?

clock-img

17.08.2008, 13:16

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ma, vsakič tudi ne moreta medalje dobit. Nista samo onadva tako dobra. Pa ne, da nisem želela tega. Bedno se mi zdi, kako s(m)o zdaj vsi razočarani. user posted image  Že to, da sta šla na OI in sodelovala, je super. Čop je mislil nehat športat, ampak zdaj je rekel, da takšen konec kariere pa ne želi. Tako da ga bomo verjetno spet videli čez 4 leta na OI, po možnosti spet z medaljo.

clock-img

17.08.2008, 13:28

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
Ma, vsakič tudi ne moreta medalje dobit. Nista samo onadva tako dobra. Pa ne, da nisem želela tega. Bedno se mi zdi, kako s(m)o zdaj vsi razočarani. user posted image  Že to, da sta šla na OI in sodelovala, je super.

Se podpišem pod to. user posted image

clock-img

17.08.2008, 13:36

clock-img

benika

pencil-img

7793

user posted image user posted image user posted image  Naja.

Kot je rekel Jani Klemenčič...6. in 4. mesto sta 3. in 4. najboljši dosežek veslačev na OI.

Optimistično smo pričakovali medaljo, ampak realnost je drugačna. Vse čestitke obema posadkamauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 07:35

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Malo pomislite zakaj nista dobila medalje. Ona bi jo lahko dobila z levo roko, pa sta se očitno dogovorila, da prideta domov brez. Razlog - neizpolnjene obljube olimpijskega komiteja. Mogoče se motim, ampak skoraj 100% sem da je bilo tako - namenoma nista dobila medalje.

clock-img

18.08.2008, 07:42

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ja, vsi k niso dobili medalje so zanič. brezevze, trošenje keša zanje.... ma ene ste prou user posted image . je videt da nimaste pojma o športu, sori user posted image . me prou jezijo take izjave.
urbancek, a je bil kak velik spor al kako?
sicer pa v delu danes piše, da je slovenija na število olimpijskih medalj na miljon prebivalcev na prvem mestu na svetu...za vse user posted image k lapaste o neuspešnosti slovenskih športnikov.

clock-img

18.08.2008, 08:37

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ma dej loca umiri se malo, no. Nihče ni nikjer izjavil, da uvrstitve brez medalje nič ne štejejo!

Urbanček, a se ti res zdi, da bi šla takšna profesionalca, kot sta onadva res samo na izlet v Pekinguser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 18.8.2008 8:38:33 >

clock-img

18.08.2008, 09:33

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

benika, na žalost sm tako izjavo prebrala v sosednji temi, da štejejo samo medalje namreč user posted image .

js sicer dvomim, da bi kdo sabotiral svoj uspeh zarad nekega butastega o.k.-ja...ma kaj veš.

clock-img

19.08.2008, 08:04

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Ja se mi zdi, ker je bilo res nesramno do veslačev. Saj mogoče se motim, samo če ste gledale samo tekmo ste  lahko videle s kakšno lahkoto sta štartala in peljala zečetni del, potem pa lepo slow motion do cilja. Ne vem no, ampak meni se zdi, da sta se dogovorila, da ne dosežeta nobene medalje. Sta pa zame še vedno heroja kot vsi športniki, ki so sploh uspeli priti na OI. Tudi mene moti to, da so nekateri razočarani. Kar sami naj gredo tja in se spopadajo s svetovno športno elito - tam so NAJBOLJŠI in naši so dokazali da spadajo tudi med najboljše med najboljšimi, saj še nikoli ni bilo toliko kolajn na OI - bravo vsi.

clock-img

19.08.2008, 09:43

clock-img

noe

pencil-img

982

IZVIRNO SPOROČILO: urbancek

Ja se mi zdi, ker je bilo res nesramno do veslačev. Saj mogoče se motim, samo če ste gledale samo tekmo ste  lahko videle s kakšno lahkoto sta štartala in peljala zečetni del, potem pa lepo slow motion do cilja. Ne vem no, ampak meni se zdi, da sta se dogovorila, da ne dosežeta nobene medalje. Sta pa zame še vedno heroja kot vsi športniki, ki so sploh uspeli priti na OI. Tudi mene moti to, da so nekateri razočarani. Kar sami naj gredo tja in se spopadajo s svetovno športno elito - tam so NAJBOLJŠI in naši so dokazali da spadajo tudi med najboljše med najboljšimi, saj še nikoli ni bilo toliko kolajn na OI - bravo vsi.

Se strinjam, samo mi je blo pa hecno videt, kako je Luka na startu zehaluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem