writing-img

Vetrovi-kaj pomaga?

clock-img

13.10.2005, 15:34

clock-img

sky

pencil-img

305

Sedaj sem pa obupala in prosim za vaš nasvet. Naša user posted image je stara dobre tri mesece in se že bolj kot ne od začetka spopadamo s krči in vetrovi. Pravijo, da je dobro, da toliko prda, ampak to je pa že preveč. Revica spušča rafale cel dan, pa tudi ponoči, in jo pogosto tako zvije, da jo komaj potolažim.
Kaj mi svetujete? Hvala za vse nasvete!
LP,Saša

BK.

clock-img

13.10.2005, 15:51

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

Pa saj to je vredu, če prdka. S tem ni nič narobe. Jaz sem našemu Žigiju dala piti Hippov komarčkov čaj, da je lažje prdkal in se čim manj napenjal.
Lp, Vrtnica

clock-img

13.10.2005, 16:58

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Poskusi sab simplex ali Babynos (tega smo kupili v Avstriji). Oboje so kapljice, sploh Babynos so mojim palčkom olajšale krče.

clock-img

13.10.2005, 17:02

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

To je čisto normalno. Od mojga bratranca žena je te težave lajšala tako, da je malčki potiskala nogice navzgor oz. jih je pokrčila in stopala potiskala proti glavici. Edino v taki pozi ni jokala in se je celo smejala.

clock-img

14.10.2005, 11:58

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Tudi našega Lukca zelo zvija, pa smo stari že skoraj 7 mesecev.user posted image Pomaga redno podiranje kupčkov, telovadba pri vsakem previjanju (stopala do glavice, pokrčene nogice na trebušček, zadnje čase mu pa paše če se usede čez mojo nogo in se prikloni močno naprej). Probaj z borovim mazilom in Sab simplexom. Pa pazi kaj ješ in piješ.

Mi smo se rešili problemov podnevi - se zaigra in sploh ne opazi da prdka. Ponoči pa je še vedno precej hudo, tako da se povrh vsega tudi zaradi sanj in zobkov zbujamo do 7x.user posted image

Lep pozdrav
tasika

clock-img

14.10.2005, 13:02

clock-img

Anonimen

Poglejte eno temo nižje morda boste kaj uporabnega našle.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem