writing-img

Vetrovne kapljice

clock-img

05.01.2007, 13:35

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

A se jih da dobit še vedno samo na koroškem ali jih že prodajajo v drugih lekarnah?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

05.01.2007, 13:44

clock-img

majda12

pencil-img

183

LP!Mi smo na začetku imeli kaplice koroških lekarn,pa niso kaj bistveno pomagale,tako,da smo kupili Sab Simplex te dam samo enkrat na dan,če ga zvija po 10kaplic na žličko z malo čaja in kar med dojenjem,,poleg tega spijem vsak dan eno šalico koprovega čaja in tudi to pride preko mleka do njega,tako,da zdaj spušča vetrove kot velik poskusi boš videla.user posted image user posted image    

clock-img

05.01.2007, 14:02

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Nam niso pomagale druge kapljice, ko iz Avstrijo. Če se ne motim se jim reče Lefaxin in res pomagajo, tudi sedaj razmišljamo o teh, samo nekoga moramo prositi, da nam jih prinese.user posted image

clock-img

06.01.2007, 11:12

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Oj,
zdaj ne vem a so to iste kapljice kot kapljice proti krčem?! Kapljice proti krčem imajo v lekarni v WTCju - sicer od gorenjskih oz. tržiških lekarn, ampak so po receptu koroških lekarn. Preverjeno delujejo!
Mi smo probali Antiflat (avstrijske), pa ni nič pomagalo.

clock-img

06.01.2007, 12:02

clock-img

dinozaver

pencil-img

54

Mi smo bili v lekarni v avstriji, pa sem hotel imeti lefaxin in dobil sem antiflat in zraven pojasnilo da je to lefaxin od drugega proizvajalca z istimi sestavinam.

clock-img

06.01.2007, 20:13

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Če bi rada striktno koroške, lahko pokličeš v lekarno, pa ti jih pošljejo na dom.

clock-img

06.01.2007, 21:24

clock-img

ZALA ADL

pencil-img

116

Mi smo mel Sab Simplex, pa Koroške, pa une iz WTC in avstrijske. Najbolj so pomagale kaplice Babynos iz Avstrije.

clock-img

07.01.2007, 17:19

clock-img

ms3

pencil-img

138

se mi zdi, da imajo kar v vsaki lekarni kakšno različico - malo povprašaj. drugače pa so tudi nam najbol pomagale samo lefaxin in avstrije.
po drugi strani se mi pa zdi, da naši user posted image user posted image   itak nobene niso kaj dosti ne pomagajo in je zato nisem hotela pretirano futrati s kemikalijemi.

clock-img

07.01.2007, 19:01

clock-img

SAJA

pencil-img

93

Mi smo uporablal kar sirup proti krčem,ki je po sestavi skoraj isti kot te koroške kapljice in je pomagalo.

clock-img

08.01.2007, 15:31

clock-img

MH0

pencil-img

118

Pri nas se je Antiflat lepo obnesel in sicer v kombinaciji z novalac-om AC1. Pa saj takoj vidiš, da se po dodanem antiflatu mleko veliko manj ali sploh ne peni, če pa je še kaka druga poanta kot preprečevanje pen, pa ne vem.

clock-img

10.01.2007, 19:31

clock-img

ta.nja

pencil-img

360

Mojemu sinčku te naše kapljice prav nič ne pomagajo. Zdaj že cel teden hudo joka po dve, tri ure in to samo zvečer user posted image  (tako da ostane skoraj brez glasu). Ali bi mi lahko kdo poslal-prodal (če jih ima viška te avstrijske-LEFAXIN) da bi probala še to varjanto. Ker smo trenutno zelo na tesnem s časom jih ne morem iti iskat.
Lp Tanja

clock-img

10.01.2007, 19:57

clock-img

mtina

pencil-img

568

Reakcija na kapljice se pokaže šele po enem tednu.

Kaj pa Sab Simplex?

Sonce!!!

clock-img

10.01.2007, 21:25

clock-img

Leone

pencil-img

70

Gorenjske lekarne jih delajo po isti recepturi kot Koroške (še okus je isti), dobi se jih pa tudi v drugih lekarnah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem