cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vezni element med pralnim in sušilnim strojem

clock-img

27.12.2008, 09:23

clock-img

Gilo

pencil-img

154

Mene pa zanima, kako imate vi narejeno, če imate sušilni stroj nad pralnim strojem. Ali imate vezni element med strojema ali kakšno desko ali nimate nič. Naj povem, da stroja nista enake znamke, sta pa oba enako velika (po dolžini in širini) oz. je sušilni stroj celo za malenkost manjši od pralnega.

Hvala vsem za odgovore!

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

clock-img

27.12.2008, 10:10

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Lahko daš gumjaste pokrovčke za na nogice zgornjega stroja. Dobiš ša jih na servisu gorenje v črnučah (no malce ven iz črnuč).

clock-img

27.12.2008, 21:26

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Midva sva doatno kupila kar nastavek. Saj se sušilc, malo premika. Bi pomojem dol padel, če ne bi imela nič spodaj. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

27.12.2008, 21:37

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Dobijo se take nogice za pritrdit stvar, na katerih zelo stabilno stroj stoji. Vprašaj v prvem servisu v tvoji bližini.

clock-img

27.12.2008, 22:35

clock-img

Anonimen

Jaz sem iskale te nogice pa obupala. Brezveze. Imam že dve leti samo lepo postavljenega na pralni stroj in to je to. Pa je samo s zadnje strani ob steni, so bli vsi pametni da bo skakal, pa nič ne skačeuser posted image .
Pa tud nista iste znamke. Pralni gorenje, sušilc whirlpool.

clock-img

28.12.2008, 21:22

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Jaz sem iskale te nogice pa obupala. Brezveze. Imam že dve leti samo lepo postavljenega na pralni stroj in to je to. Pa je samo s zadnje strani ob steni, so bli vsi pametni da bo skakal, pa nič ne skačeuser posted image .

V Logatcu Menard ima ta vmesni del, ker sem ga tam vzela tako pred leti za gorenje, kot tudi zdaj za hoover.

clock-img

28.12.2008, 21:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

V Logatcu Menard ima ta vmesni del, ker sem ga tam vzela tako pred leti za gorenje, kot tudi zdaj za hoover.

Hvala.
Sam....se mi ne da stroja zdej prestavljatuser posted image

clock-img

09.01.2009, 21:39

clock-img

janca

pencil-img

309

Je šel dragi v Obija in dal odrezat belo polico pa še eno nogco, da je en vogal na nogi ostali trije so pa vpeti v steno. Tko da imam polico nad pralnim strojem in je šušilc gor. Pač ne zaupam nogcam pa čeprav praujo da so čist kul. Sem brez skrbi.

clock-img

15.01.2009, 16:54

clock-img

Deja

pencil-img

669

Te gumijaste nogice, ki se dokupijo... ne bi priporočala, zato, ker poem vsa zadeva postane bolj nestabilna.
Pri nas imamo tako da živimo v 1. nadstropju hiše, spodaj so njegovi staši. Le-ti imajo svoj pralni stroj v kleti in so tako hoteli tudi za najin stroj. Jaz pa sem se izborila da ga hočem v svoji kopalnici, ker ne mislim s cotami - vseeno al z umazanimi ali čistimi - hodi okoli hiše. In ker se je pri centrifugiranju malo dol slišalo sva morala kupiti te gumijaste podstavke. Pralni stroj se je premikal po celi kopalnici. Prišel je tako daleč, koliko je imel dolg kabel...
Zato sva nogice vrgla proč in zdaj stroj stoji kot priliman. Tastari pa so se očino navadili - nič več ne težijo...user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem