writing-img

Vgnezditvena krvavitev

clock-img

15.04.2008, 14:01

clock-img

Anonimen

Punce kako je zgledala vaša vgnezditvena krvavitev? Ali je je bilo veliko? Ali so bile prisotne bolečine kot pri menstruaciji? Vaše izkušnje....
Lep deževen pozdrav

clock-img

15.04.2008, 14:06

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Tiste "krvi" je bilo pri meni bolj za vzorec, barva pa roza-rjava. Trajalo je približno 1 dan, verjetno vsakih nekaj ur kakšna kakpljica. Bolečin praktično nisem imela oz. vsaj ne takšnih, da bi vedela, da so od tega, ker me je skoz neki trgalo in cukalo. 

clock-img

15.04.2008, 14:17

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Jaz pa nisem mela vgnezditvene. Nobene krvi ali roza izcedka, itd. Sploh nič, samo izostanek in user posted image .

clock-img

15.04.2008, 14:40

clock-img

M1987

pencil-img

656

Jaz tudi nisem imela nobene krvavitve, bi pa morala včeraj dobiti user posted image  pa ni nič videti, da bo kaj. Imela sem le provzorno sluz, boleče prsi, rahli glavoboli, sploh ob jutru. Ne vem ali je možnost, da bi bila user posted image  ali pa bo še prišla user posted image . Ne upam si še narediti testa. Se bojim, da spet ne bo user posted image user posted image  bodite v cvetju user posted image user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem