writing-img

Vhod v nožnico

clock-img

16.10.2007, 21:33

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

zanima me, če ve katera, kaj je to? Vhod v nožnico(ne vem, kako se temu predelu pravilno reče-ostanek deviške kožice ali nekaj takega) mi med spolnim odnosom zelo zateče, nabrekne in pokne, tako da začnem malo krvaveti. Potem je vse skupaj zelo občutljivo in otečeno. Vedno se ponovi. To se mi dogaja nekje od meseca julija, ko sem imela spontani splav - je to mogoče povezano? Je zelo moteče, boli. Delava na bebici in velikokrat morava prekiniti odnos ravno zaradi tega. Kaj mislite, da je to?

Hvala in lp.

clock-img

16.10.2007, 21:42

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

mogoče je porušeno ravnotežje, imaš več glivic, manjše vlaženje. najbolje, da uporabljaš lubrikant, veliko je pa tudi v glavi.

med spolnim odnoosm gre kri v nožnico in zaradi večje prekrvavitve nabrekne in zato tudi lahko doživiš orgazem. to ni nič narobe, samo za vlaženje poskrbita

iz malega zraste veliko

clock-img

17.10.2007, 11:19

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

P.S. nekje sem prebrala da lubrikant odsvetujejo, če hočeš zanosit.

clock-img

17.10.2007, 23:12

clock-img

Anonimen

Je še katera s podobnim primerom tukaj?

Punci, vama pa hvala za odgovor.user posted image

clock-img

17.10.2007, 23:48

clock-img

Erin

pencil-img

7060

ne...hvala bogu...več... sem imela podobno smao me je spremljalo tudi hudo glivično vnetje...
Povprašaj Gin za mnenje...

Upam da se pozdraviš da boš v miru (ter z užitkom) slončkala...user posted image

clock-img

18.10.2007, 13:39

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

S tem imam težave že dolga leta, zaradi tega so mi napovedali težjo zanositev, imam bolj suho sluznico, višjo temperaturo v nožnici, kot je to navadno, ki pa je zato izpostavljena pogostim vnetjem, sploh glivičnim. Pomaga mi lubrikant in takoj ko začutim, da prihaja v mesecu napr. ovulacija, M, si vstavim borax globule, ki mi uravnavajo ph in vlažnost nožnice, mi res pomaga. Če pa pride do ranic, nekaj dni nimam spolnih odnosov in mažem z Bepanthenom. Poskušaj, meni pomaga.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem