writing-img

Vichy

clock-img

26.09.2007, 18:16

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

A se da kje na internetu najti njihove izdelke, da bi se videlo, za kaj je kater namenjen? Mi za kakšen rojstni dan vedno pošljejo ene take mini njihove izdelke, pa nikoli ne vem, za kaj se tisto uporablja.user posted image  Kakšnih navodil pa tudi ni zraven. Da si slučajno ne bi s kremo za podplate namazala obraza.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

26.09.2007, 18:20

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

VICHY

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Da si slučajno ne bi s kremo za podplate namazala obraza.user posted image

Na to pa le pazi user posted image .

clock-img

26.09.2007, 18:50

clock-img

dory

pencil-img

8852

kwa pa vem..lahko ti sam rečem,da sem bila več let odvisna od vichyja, potem pa me je naenkrat od kreme,ki sem jo mela neki let, zacel vse srbet, skup vlect...skratka vichy ni vec kar je bil...sem presaltala na eucirin...

clock-img

27.09.2007, 11:45

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz pa že iz Eucerina na A dermo user posted image user posted image res je čudežna krema.
Ok, puder še vseeno uporabljam Vichyevga.

clock-img

27.09.2007, 14:24

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Še vedno na Vichy-ju, sm pa že slišala, da je Eucerin bolši, ko porabim zadnjo kremco grem probat kaj novga.
london_paris, si mi pa s to A dermo mal zmedla načrte user posted image , je boljša od Eucerina? kje se pa dobi, tudi v lekarnah? sem namreč velika ljubiteljica kozmetike, sam zato pa prvič slišim, je nova?

lp

clock-img

27.09.2007, 14:33

clock-img

gaya

pencil-img

1028

Evo tukaj maš link, mal pobrskaj. Jst sem zadovoljna z Vichy izdelki.

"http://www.vichy.si/flash/index.html"

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

clock-img

27.09.2007, 16:43

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Smigli, jaz sem iz vichy(ki mi ni več pomagal, imam tako mešano kožo, na t predelu mastno, ostalo pa suho) prešaltala na Eucerin. In sem ga uporabljala še celotno nosečnost, pa še par mesecev Ožbejevga rojstva. Potem je imel malo ful nečisto kožo in mi je pediatrinja priporočala A dermo (v bistvu ni to kozmetika za otročke, ampak univerzalna) - in sem naprej kupila Ožbeju kremico. Ker je stvar začela super delovat, pa sem jo začela uporabljati še jaz in mam res lepo kožo. Čistilni gel pa trenutno uporabljam l'occitane (nekaj z jabolko).

Kupiš jo v lekarnah. Je pa malo dražja od Eucerina in Vichya.

clock-img

28.09.2007, 15:06

clock-img

smigli

pencil-img

1088

london_paris, hvala , tudji jaz mam tako kožo in bi rada kaj druzga probala

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem