writing-img

Viden dvojen želodček...

clock-img

03.09.2009, 11:15

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.

Pred slabim tednom sem bila na nuhalni, kjer je zdravnica opazila, da se vidi dvojen želodček. Pravi, da bi to lahko bila kromosomska napaka ali pa gre zgolj za kakšno napako v želodčku. Zdaj čakam prve krvne izvide in premlevam kako naprej.
Zanimivo mi je, da so vsi ostali izvidi - velikost, utripi srčka, nosna kost, ... - v redu. Nikjer ni nobenega zastoja ali 'drugačnosti'.

Zanima me, če je morda katera imela podobno situacijo in kako se je rešila? Prosim za odgovore in se opravičujem, če odpiram stare rane.

Hvala in veliko sončka!!

clock-img

03.09.2009, 13:00

clock-img

a.biba

pencil-img

493

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene.

Pred slabim tednom sem bila na nuhalni, kjer je zdravnica opazila, da se vidi dvojen želodček. Pravi, da bi to lahko bila kromosomska napaka ali pa gre zgolj za kakšno napako v želodčku. Zdaj čakam prve krvne izvide in premlevam kako naprej.
Zanimivo mi je, da so vsi ostali izvidi - velikost, utripi srčka, nosna kost, ... - v redu. Nikjer ni nobenega zastoja ali 'drugačnosti'.

Zanima me, če je morda katera imela podobno situacijo in kako se je rešila? Prosim za odgovore in se opravičujem, če odpiram stare rane.

Hvala in veliko sončka!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da se vse lepo izteče! Prvič slišim za takšen primer, zato ne znam pomagati. Upam, da se oglasi katera, ki ve kaj več o tem.

clock-img

03.09.2009, 15:41

clock-img

Anonimen

Nimam konkretne izkušnje s tem, ampak mi je na NS rekla, da je lahko DS kaže tudi z dvojnim želodčkom, čeprav je vse ostalo (nosna kost, tista razdalja) OK.
Upam in držim pesti, da bo pri tebi vse vredu user posted image .

clock-img

03.09.2009, 19:35

clock-img

Anonimen

Vidim, da takšnih primerov ni ravno veliko. Res upam, da me samo strašijo in da gre za kakšno drugo napako na želodčku, ki jo lahko operativno odpravijo... Bom očitno morala še malo počakati...
Če pa katera kaj več ve, bom vesela vsakega odgovora...

clock-img

03.09.2009, 21:50

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Če nisi ti ta ki sprašuje-tu je link:

KLIK

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem