writing-img

Vidni gibi 20t ??

clock-img

01.07.2005, 07:49

clock-img

gramec

pencil-img

54

Jutro,

mene pa zanima kdaj se vidijo gibi bebike navzven. Čutim jo že, najbolj zvečer ko se umirim. Včeraj ko pa sem ležala zvečer pred tv in sem opazovala svojga bušija pa sem vidla kako se mi je buši (malo pod popkom) malo malo dvignil medtem ko sem čutila gib...kot da bi me nekdo od znotraj s prstkom privzdignil. A je to res, je možno ali se je meni samo zdelo??
Čisto sem zbegana, ker do sedaj tud nisem bila popolnoma prepričana, da res čutim gibe. :)

Lp vsem :nosecka:

clock-img

01.07.2005, 07:53

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

možno je možno...

počakaj še malo, tja do 30 t, se bo to skoz dogajalo...:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

01.07.2005, 07:55

clock-img

bebika

pencil-img

209

Ojla!
:bravo::bravo::bravo::bravo: sigurno so to premiki tvojega :duda: . Tud men se je približno v 20 tednu to začelo dogajati. Lepo ga pobožej, pa se bo pomiril - vsaj pri meni se. Boš vidla, kmal mu boš lahko malo ponagajala. Ga malo pritisneš po trebuščku, pa se ti bo odzval.

Veliko sreče in užitkov pri opazovanju tvojega bušija!!!

bebika :nosecka: 23t

clock-img

01.07.2005, 07:56

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Ni se ti zdelo, jaz sem jih videla navzven tudi še prej, tako da sigurno čutiš gibe, men ginekolokinja ni verjela ko sem jih čutila pri 17 tednih (sem pa prvič noseča), zdaj imam dobrih 20 tednov pa so isti gibi sam da jih zdaj bolj pogosto čutim.
LP

clock-img

01.07.2005, 07:59

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Lep občutek, a ne? 9nebesa

clock-img

01.07.2005, 08:10

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

9nebesa9nebesa Res se vidijo in še bolj odločni postajajo. Se mi zdi, da ima :duda: trenutke, ko se tako premika v bušiju, da se kar val naredi. Zaenkrat še nisem ugotovila, kje ima nogice in kje rokice (baje so močnejše brcike z nogicami). Gibe se pa vidi na vseh koncih (spodaj, ob popku, levo, desno, nekaj cm nad popkom). Upam, da ne bo tako aktiven, ko se bo rodil :ups:

clock-img

01.07.2005, 08:16

clock-img

gramec

pencil-img

54

Ja, včeraj sem bila res v 9nebesa in kar nisem mogla dojeti, kar cel obraz se mi je smejal. :)
Moja mami mi ni verjela,ko sem ji ze pred dvema tednoma rekla, da mislim, da čutim gibe.....pa se mi je sam smejala in rekla, da je še prezgodaj za prvič in da sem jaz res ena brcika. Od takrat me klice brcika. No, danes mi pa že verjame.:bravo:

Res je enkraten občutek čutiti svojega :angel:

clock-img

01.07.2005, 08:49

clock-img

muriel

pencil-img

192

čutis in vidiš seveda! pri meni tudi dolgo ni bilo nič, potem pa (pkrog 19T) huda akcija.

clock-img

01.07.2005, 09:19

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Ciao!

Jaz tudi čutim nekaj....sicer, samo kot da bi me nekdo nežno nežno pobožal....pa nisem sigurna če je to res to :metulj:

Je pa res, da vsake toliko čutom prav trd trebušček in ko se taknem z roko....čutim, kot da bi imela eno žogico....mogoče je to naš :duda:
Kaj mislite ve?

Joj, komaj čakam, da grem na pregled, da vidim našega :duda:

Želim vam lep lep dan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem