writing-img

Vijoličaste ustnice

clock-img

10.03.2005, 14:17

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

David ima vijoličaste ustnice.:zmeden: Je možno, da je spil preveč pesinega soka??? Dajem mu tistega od "Zdravega življenja", je pa kombinacija jabolka in rdeče pese in je vijoličaste barve. Tudi kaka čisto vijoličasto. Je možno, da je kaj druga? Vročine nima, ima pa čisto ledene rokice in nogice. Oblečen je dovolj-sploh za 24 stopinj.

clock-img

10.03.2005, 14:55

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Po moje je od soka:ups: Al pa od Refoška:)-:)-

A misliš, da bi od mraza dobil vijolične ustnice? Misli, da bi ga potem tudi treslo:zmeden:

clock-img

10.03.2005, 14:59

clock-img

Anonimen

Če je t sok pil pred kratkim, potem ima lahko obarvane ustnice od soka. Če pa jih vmes že ni imel, pa ni dobro. Kaka pa vijolično gotovo o soka, saj na pesinem sirupu prav piše, da sta voda in blato po jemnju rdečkasto obarvana.

clock-img

10.03.2005, 16:04

clock-img

Anonimen

Če ima mrzle noge in roke ima usta lahko mrzla tudi zaradi tega- slaba prekrvavitev pač.

clock-img

10.03.2005, 18:06

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Ja, očitno je bila slaba prekrvavitev, ker vmes ni imel vijoličastih ustnic. Zdaj jih pa nima več. Sva spala 2,5 uri. In spet sem se nalezla od njega.:( Vse me boli. Ponavadi sem bila bolana 1x na dve leti, sedaj pa v enem mesecu že tretjič.

Hvala babike! Lp:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem