writing-img

Vijolične Fixies

clock-img

11.02.2006, 11:23

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Slišala sem, da so koži zelo prijazne, ker naj bi bile narejene na osnovi bombažauser posted image . Kar pa druge niso - npr. Pampers, Babylove, Huggies....
Imate dobre izkušnje z njimi?

LPuser posted image

clock-img

11.02.2006, 11:32

clock-img

Anonimen

Fixies so zakon!Mi jih uporabljamo ponoči in niti 1x niso premočle, za razliko od drugih(baby love,pampers!!!,libero,..)user posted image

clock-img

11.02.2006, 12:02

clock-img

dd75

pencil-img

46

Mi smo jih pred kratkim zaceli uporabljat in sem zelo zadovoljna, so zelo mehke in prozne tako da ritko lepo primejo. Pri pamperskah mu je vedno ko se je veliko pokakal zadaj ven prilezlo, fixies ga pa lepo oprimejo.
Kar se tice pa vpliva na kozo ti pa ne vem povedat, ker z vnetjem ritke nismo imeli nikoli problemov.
Skratka meni so super !user posted image

clock-img

11.02.2006, 15:03

clock-img

daria78

pencil-img

166

Fajn so, edino bolj debele kot ostale. In ko je polulan se začne bombaž v njih kupčkat. Zna pa bit res, da so zato koži bolj prijazne. Jaz sem jih kupla v tujini, je bla ena huda akcija, pri nas jih pa ne vidim prav pogosto. Bom morala bolj odpreti oči.

clock-img

11.02.2006, 15:10

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Jaz jih kupujem v Baby centru - drugje jih še nisem videla! se mi zdijo pa ful drage (2500 za 36 plenic), sm kaj ko  so edine ki zdržijo!!!

Kaj je pa razlika z modrimi??

clock-img

11.02.2006, 15:52

clock-img

rija

pencil-img

15589

Tudi mi uporabljamo po novem fixies, ker so neprimerno bolj mehke od pampersk. Meni so bile že na otip bolj prijazne, kaj šele malčku. Če res fejst lula, malce spustijo. kupujemo jih pa v Mullerju kjer je sedaj akcija za 56 pleničk 1930 situser posted image

clock-img

11.02.2006, 17:54

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

V Mullerju so na akciji zelene, saj vijoličnih nimajo.

Tudi mi smo poskusili vijolične Fixies, saj so jih punce prehvalile, pa smo dobili plenični izpuščaj. Tako da smo kar ostali na Pamperskah in Libero. Libero se po mehkobi lahko merijo s Fixies, so pa malce manj vpojne.

Bi pa še dodala, da mora vsaka mama sama poskusit različne vrste in bo videla katare pleničke najbolj ustrezajo njenemu sončku user posted image .

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

11.02.2006, 20:01

clock-img

uma

pencil-img

313

Nam so bile edine dobre Fixies. Ponoči tudi edine ki niso premočile. Tako da so zame zakon. Ampak vsaka ritka je drugačnauser posted image

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

clock-img

11.02.2006, 20:58

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Te plenice so zakon.user posted image user posted image user posted image  In vredne svoje cene.

clock-img

12.02.2006, 11:58

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Mi jih tud uporabljamo od 1. meseca dalje, ko smo pri Pamperskah dobili rdečo rit. Ko pa smo začeli uporabljati te, pa je bilo OK v enem dnevu in od takrat nimamo več problemov. So res dražje, ampak so vsake toliko časa v akciji in si takrat kupim malo zaloge. Ravno sedaj je zopet akcija v Mullerju - cca 1900 SIT. Samo so samo modre.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

12.02.2006, 19:40

clock-img

pika**

pencil-img

407

Nam so zakon.  Sem jih včeraj kupila v Mullerju  na zalogo ker so v akciji.  Ker bo naš kmalu prehanglal na eno št. večje ( zdaj smo na midi )  sem za probo vzela   nove  pleničke Beauty baby ( znamka od Mullerja ).  Z njimi sem neverjetno zadovoljna.    kopija Fixies , pa še elastičen pas imajo na hrbtu, mehke, čez noč niso premočle ..... Pa še cena je   bila 1440 SIT  za  paket .

am, bam, pet podgan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem