writing-img

Vir pri Zadru

clock-img

05.07.2008, 08:26

clock-img

malecka

pencil-img

1665

No prosim za informacije, če je že katera bila tam. Mi gremo v Ratkajac, pa ne vem kaj naj pričakujem glede plaže, trgovin, sprehajališča... v glavnem kako je z okolico. Prosim za izčrpne informacije. Hvala.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

05.07.2008, 09:24

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Dve kolegice so zelo hvalile, da je za otroke super
 "vglavnem za otok mi je res fajn, plaža ni neka luksus, ampak za otroke je fajn imaš kamenčke in beton pa na začetku nizka potem čedalje globja pponekod mivka, zelo čista in imela od 24-26 stopinj."

clock-img

07.07.2008, 21:55

clock-img

inja2

pencil-img

600

ojla

Mi smo ravno včeraj prišli domov iz dopusta na Viru, sicer smo bili v Torovih ampak moram rečt da je bilo super user posted image user posted image user posted image

Bilo je mirno, voda kristalno čista in imela je od 28-30 stopinj, plaže super: uglavnem , mi smo se imeli super....

lp, Inja

clock-img

15.07.2008, 22:05

clock-img

makika

pencil-img

20

tudi mi smo se včeraj vrnili z Vira,bilo je lepo.Plaže ok,voda čista in topla,motilo me je le to da je premalo sence,a vseeno možno je da se prihodnje leto vrnemo.Prijetne počitnice!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem