writing-img

Viroza?

clock-img

22.06.2008, 08:05

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Razhaja kakšna viroza??Moja punčka je dva dni malo pojamrala,da jo trebušček boli,pa sem mislila,da je to od vožnjeuser posted image Danes ponoči pa je začela bruhat.Od klopa ne more bit reakcija,ker je minil komaj en teden.

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

22.06.2008, 08:41

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Pelji jo k zdravniku.

Moj je sredi maja jamral, da ga boli trebuh. Ga peljek k P, kjer ni ugotovila nič posebnega. Čez noč mi je zakuhal, vročine nismo zbili pod 39. Peljem nazaj......in angina. Je P rekla, da je za angino lahko tudi znak, da ga prej nekaj časa boli trebh

clock-img

22.06.2008, 08:52

clock-img

nanč

pencil-img

1131

O fak...pa sem jaz mela angino 14 dni nazaj!

clock-img

22.06.2008, 10:39

clock-img

POLAND

pencil-img

97

drgač pa razsaja viroza;eni imajo sam vročino,drugi bruhajo in imajo mal vročine.

clock-img

22.06.2008, 13:37

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ful viroz razsaja po vrtcih, pri nas jih je ful zbolelo. Eni samo bruhajo, drugi driskajo, eni oboje, noben pa zaenkrat ni imel vročine. Ene pa menda samo napenja in zvija, telo pri vsakemu drugače odreagira. če nima vročine ga nimaš kam vozit, naj veliko pije, za jesti ga en sili, bo bolje v parih dneh. Zdravnik mu itak nima kej dat, morda kaj za zapirat, če driska.

clock-img

22.06.2008, 16:08

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Pa kaj je teh viroz,pa skoz razhajajo,to traja že mesece!Dobila je še drisko in tud vročino.Ju3 pa tak grema k zdravniku.Upam,da ne fašemo še mi kaj pa tamali..kr gremo na morje v petekuser posted image nevem kak bo.

clock-img

23.06.2008, 14:15

clock-img

honey

pencil-img

2567

Razsaja viroza - preverjeno. Sem 5 dni presedela na školjki user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem