writing-img

Viroza v nosečnosti + krvavkast izcedek

clock-img

23.11.2005, 12:01

clock-img

Anonimen

Sem v 13.tednu nosečnosti, sedaj sem pa zbolela za virozo. Vsaj mislim, da je viroza. Najprej me je 2 dni bolela glava, nato pa me je začelo boleti grlo. Iz grla bljuvam tudi gnoj.
Včeraj pa sem zasledila rjavkast izcedek na hlačkah, ki me je zelo prestrašil. Danes počivam, jutri pa če ne bo bolje, bom pa odšla na pregled k G.
Ali je res nevarno za odmrtje ploda, če imaš v zg.nosečnosti virozo???
Sem čisto user posted image user posted image user posted image že tako sem imela krvavitve pred enim mesecem, sedaj pa še tole user posted image .

Hvala vam za odgovore!!!

clock-img

23.11.2005, 12:06

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Najbolje bi bilo,da greš k zdravniku.Jst bi prej šla h g.,ali pa vsaj poklicala.Mislim,da v tem obdobju ni nevaren antibiotik hikoncil.Oz.je najmanj nevaren za nosečnice.Bolezen je treba zdraviti,zato nikakor sama,ampak kr lepo kliči,ali pa pojdi tja.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

23.11.2005, 12:09

clock-img

Anonimen

Ja saj se je tudi meni zdelo edinole to pametnouser posted image . Očitno mi je usojeno, da bom vsak teden pri G. Se tolažim, da le še 7.mesecevuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem