writing-img

Visa - Abanka

clock-img

17.10.2008, 16:40

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Ima katera še danes kakšne probleme z Viso? In to mogoče ne preko Abanke? Ker za tiste, ki jih imate prek Abanke vem, da so problemi, ker so mi na banki povedali.
Zanima me kako je preko drugih bank? Vam vedno vse štima?
Resno razmišljam o menjavi banke...user posted image In to ne za Ljubljansko banko.
Pri katerih bankah ste komitentke in kako ste zadovoljne?

clock-img

17.10.2008, 16:43

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Visa kartico (kreditno kartico, torej z limitno porabo in možnostjo odplačevanja 10% zneska) imam pri Unicredit Banka Slovenije, v več kot 8-ih letih še nikoli nisem imela nobenih težav.

clock-img

17.10.2008, 16:49

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Joj, mene so tolk razjezili danes. In to že drugič v enem mesecu. Pa niti nikoli ne porabim limita, da bi bilo to narobe, ampak nekaj je pač narobe. Danes Visa ne dela. Pa saj ne bi drugače ugotovila, ker jo večinoma uporabljam za plačevanje preko ebaya, danes pa na bencinski ni in ni delala. Znova.
In sedaj so ugotovili, da mi bodo poslali drugo kartico. In da nisem edina, ki se je danes pritožila.

Jaz sem popolnoma razočarana nad to banko. Pa saj po eni strani razumem, da tista vodja nevemčesa poslovne enote ali nekaj takega ni prav nič kriva, vendar so to zame taki male napake, ki me dejansko motijo.

Koliko pa plačujete vodenje računa preko Unicredita?

clock-img

17.10.2008, 17:02

clock-img

veseli trebušček

pencil-img

64

Joj,tudi jaz se večkrat jezim,ko želim plačati pa mi kartica sploh ne prime ali pa reče da ni veljavna in podobno,kar  naprej se mi to dogaja. Ali pa je enostavno ne zazna.Zato pa jo vedno preden ko jo dam prodajalcu mal podrgnem po oblačilu,da ščistim tisti čip no potem pa ponavadi gre, drugače pa ponavadi imam vedno neko gotovino zraven ker me je preprosto strah,da sploh ne bi mogla plačat.

veseli trebušček

clock-img

17.10.2008, 17:15

clock-img

Ro.Na

pencil-img

96

Jaz imam že več kot 5 let Viso pri SKB in ni bilo nikoli nobenega problema.
Tudi nasplošno sem z SKB zelo zadovoljna:)

clock-img

17.10.2008, 17:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ro.Na

user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2008, 17:38

clock-img

LIDJOČKA

pencil-img

276

Jaz pa sem komitentka Abanke, pa vedno vse štima.user posted image

clock-img

17.10.2008, 17:49

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

jaz jo imam preko Nove KBM, pa je sicer danes nisem uporabljala, ampak sem jo pa včeraj popoldne in je včeraj in tudi vedno do sedaj delala tako, kot mora user posted image

clock-img

17.10.2008, 18:06

clock-img

Anonimen

In sedaj so ugotovili, da mi bodo poslali drugo kartico

Mogoce je, da je s kartico fizicno kaj narobe. Mogoce niti ni napaka na strani banke, ampak dobavitelja kartice. Preveri, preden gres cez celo proceduro menjave banke.

Jaz imam sicer EC pa se je tudi ze zgodilo, da mi na parkomatu ni prijel, kaj pa vem zakaj. Drugace pa mi dela.

clock-img

17.10.2008, 19:00

clock-img

katjes

pencil-img

530

IZVIRNO SPOROČILO: Ro.Na

Tudi jaz - Visa kartica mi vedno "potegne" - seveda, če nisem presegla limita.

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

17.10.2008, 19:23

clock-img

puncica

pencil-img

9847

pri abanki že vrsto let in sem z njo zelo zadovoljna, nimam pa vise, je pa moj dragi na gorenjski banki je pa podn od podna in čist nezadovoljen.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

17.10.2008, 19:37

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Jaz sem ravno z nakupa z Viso od Abanke, brez problema.

clock-img

17.10.2008, 19:42

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: LIDJOČKA

Jaz pa sem komitentka Abanke, pa vedno vse štima.user posted image

Enakouser posted image  niti enkrat v parih letih še ni bilo nič narobe, uslužbenke (vsaj v našem koncu) so pa tudi ful prijazne in ustrežljive.

Moj je pri Hypu in je tud zadovoljen.

clock-img

17.10.2008, 21:50

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

JAz imam tudi Viso pri Abanki in nikoli ni bilo nič narobe.Sem pa odprla račun tudi pri Sparkasse, ker plačujem položnice zastonj in je vse vključeno v njihovo mesečno tarifo.Zdaj moram še tam zaprosit za kreditno kartico - kaj ve katera kaj imajo oni?Mastercard?In kakšne izkušnje mogoče?user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem