writing-img

Visa ali Mastercard oz. Diners

clock-img

25.10.2012, 09:22

clock-img

nova_tukaj

pencil-img

244

Sedaj sem bila uporabnica kartice Diners eno leto. Ker pa je potrebno članarino po enem letu plačati in to 60 eur, je ne bom več uporabljala. Članarina za Viso ali Mastercard pa pride nekaj centov čez 14 eur/leto.
Zdaj pa se ne morem odločiti katero kartico naj vzamem. Vem, da je imel Diners plačilo na obroke, kar te karice nimajo. Za katero se naj odločim.

clock-img

25.10.2012, 09:37

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

60 eur?user posted image , od kdaj pa imajo takšen znesek?
Moj mož ima tudi to kartico in ni nikoli bilo omenjene tako visoke članarine?
Če je pa to sicer vse kaj te pr tej kartici moti, si pa prava srečnica... vedno neke finte in problemi user posted image .
Za te druge kartice nimam izkušenj, ker se borim daleč stran od njih

clock-img

25.10.2012, 09:40

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Aja, saj master tudi ima, pa ne vem če so kakšni problemi, če bi bili bi se menda prej na njo spomnila user posted image , na obroke pa tu menda ne gre.

clock-img

25.10.2012, 09:44

clock-img

nova_tukaj

pencil-img

244

sem imela enkrat neka obročna odplačevanja, pa se je potem izkazalo, da vse to šteje v limit, ki ga imaš na razpolago. Sem bila tudi razočarana. Imajo svoje fore - Diners. samo je bila članarina prvo leto brezplačna in mi je prav prišla že pri naročanju iz Next-a :), še danes sem nekaj naročila.

clock-img

25.10.2012, 09:54

clock-img

lily975

pencil-img

512

Jaz imam Diners kartico že dosti let ,pa sem prav prejšnji mesec plačala članarino ,ki je znesla malo manj kot 20€.Je pa članarina odvisna od kartice ,ker jih je več.

clock-img

25.10.2012, 10:21

clock-img

nova_tukaj

pencil-img

244

jaz ima goodlife

clock-img

25.10.2012, 10:29

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

jaz ima goodlife

Ja za to pa je res 60 eur

Mož ima klasično in še ta včasih preveč "požrešna" user posted image

clock-img

25.10.2012, 11:12

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

jaz imam diners, ki ga koristim za sprotne stvari in občasno kakšno stvar na obroke (trenutno pralni stroj recimo, pa gume nove za avto računam vzet), imam pa še viso, ki jo imam preko trr za kakšen drug spletni nakup, jo pa res koristim samo občasno, ker dinersa pač nimajo vse spletne trgovine. mastercard-a nimam, je visa v tujini precej uporabnejša.

clock-img

25.10.2012, 12:27

clock-img

Jantar

pencil-img

170

Pa daj prošnjo za zamenjavo za navadno Diners user posted image

Mož imel eurocard in ga je vrnil,ker pač je nisva neki velik uporabljala,ker imava Diners in nama je boljša. Pa razlog vrnitve je bil tud ta,da poleg letne članarine je eurocard vsak mesec hotel še 1,70€ in pojma nimava za kaj user posted image . No julija ga je vrnil pa so mu konec septembra teh 1,70€ še kr trgali in mu nobeden ne zna povedati zakaj user posted image ,ko kliče mu vedno rečejo,da majo tko narejeno.......sicer sedaj so mu rekli,da kao oktobra ne bodo več,no bomo videli,če bo to res user posted image

clock-img

25.10.2012, 12:42

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Saj meni so tudi kar sami od sebe master... poslali, pa sem jim ga nesla nazaj in sem povedala , da ne dovolim da mi ga zaračunajo in ne članarine, ker ga niso izdelali na mojo željo ....
Zdaj čakam izpisek da vidim kaj bo.... , če ne grem nazaj in dam enemu na user posted image .

clock-img

25.10.2012, 14:12

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Imam svizov diners in je članarina tudi okrog 20 evrov...jaz ga imam bolj za "svaki slučaj" in nam je takole že večkrat priskočil na pomoč pri plačilu storitev v tujini, saj ga vzamejo skoraj povsod...osebno sem zadovoljna...bi pa ob tej priliki popljuvala plačilno kartico najboljšega soseda, ki mi dela takšne težave , da jo bom resnično vrnila....

clock-img

25.10.2012, 16:57

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

bi pa ob tej priliki popljuvala plačilno kartico najboljšega soseda, ki mi dela takšne težave , da jo bom resnično vrnila....

E, lej ga zlomka... z to pa jaz nisem imeli niiikoli nobene težave, pa jo zelo pogosto uporabljamuser posted image

clock-img

25.10.2012, 19:16

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Po moje vseeno - podobno sta sprejeti pri nas in v Evropi, tako da vzemi tisto, ki ti je bolj všeč :).

clock-img

26.10.2012, 15:59

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz za Diners kartico plačujem 19€/leto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem