writing-img

Vlažilec zraka

clock-img

23.09.2008, 22:10

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Vem, da je bila ta tema že odprta, ampak ne morem se odločiti kateri vlažilec zraka naj kupim. Ultrazvočni, parni...? Ali pri ultrazvočnem res ne smeš uporabiti vode iz pipe (ker je pretrda)?
Katere imate vi in kako ste zadovoljni?  Hvala, lep pozdrav.

clock-img

24.09.2008, 09:56

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Si me malo prehitela, le da sem jez hotela vprašati ali se mi splača kupovati vlažilec zraka, ali so kake druge metode boljše, saj ima moja pikica odkar kurimo ponoči ful zamašen nosek, ji ga morem kar dvakrat na noč pucat in jo utrujat z aspiratorjem. Kakšne ideje bi bile zelo dobrodošle.

clock-img

24.09.2008, 10:14

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Mi imamo UZ...in ga "tankam" z vodo iz pipe...zaenkrat še deluje user posted image ...mi smo zadovoljni...jaz ga zvečer zaprem v sobo (spalnico), da se fajn napari...pol pa po potrebi...edino kar ne maram je, da imam potem potleh vse mokro, ker gre hladna para proti tlem...pozanimaj se in če je možno naj ti kje naredijo demonstracijo obeh....

www.by-ab.si

clock-img

24.09.2008, 11:21

clock-img

sxy

pencil-img

197

Mi imamo AVENT ultrazvočni vlažilec in je cool, točimo vodo iz pipe, prodajalka je rekla da lahko, čeprav v navodilih piše da naj bi uporabljal destilirano. Za enkrat še dela. Smo zadovoljni.

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

24.09.2008, 11:31

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Mene pa zanima, kaka je razlika med UZ in parnim vlažilcem? Nameravam enega kupit, sam se ne spoznam na te stvari ... user posted image

Katerega bolj priporočate?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem