writing-img

Vlažilec zraka

clock-img

04.12.2008, 14:56

clock-img

KORINA

pencil-img

10

Nameravam kupiti vlažilec pa me zanima ali ga vi uporabljate in kakšne izkušnje imate z njimi. Pravijo da je najboljše kupiti ultrazvočni vlažilec, sem pa že tudi slišala da le-ti niso vreduuser posted image .  Zanima me tudi ali ga zdravniki priporočajo za otroke ali ne.

Kašne uporabljate vi in kako ste z njimi zadovoljni?

Hvala in LPuser posted image

clock-img

04.12.2008, 15:17

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Mi imamo Lanaform- tistega elektronskega. Smo najprej kupili od Lanaform nekega medvedka, ki se je kmalu pokvaril. K sreči smo ugotovili, da to ni to in doplačali, pa smo dobili tega, boljšega.

s tem smo super zadovoljni, še ionizator ima, pa nastaviš vlažnost skozi celo noč in jo vzdržuje... super je- mislim, da je bil lani cca 130€ v BC.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

04.12.2008, 16:08

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Mi mamo pa kr mokro brisačo na radiatorju; seveda če mate talno gretje to ne bo šlo.

clock-img

04.12.2008, 17:04

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

mi imamo pa tisto keramično posodico z vodo na radiatorju...

clock-img

04.12.2008, 20:22

clock-img

LenaG

pencil-img

349

Mi imamo vlažilec od Boneco, brez ionizatorja. Smo zadovoljni, ampak ker je naš dnevni prostor tako velik (55m2 - dnevna, kuhinja, jedilnica), ga ne uspe navlažiti dovolj, za spalnico pa zadostuje. Aja, nam ne zadošča, ker na prezračevalni sistem vso vlago spravi iz hiše.

zdaj bi mogoče kupila takšnega, ki ima še toplo paro dodatno.

clock-img

04.12.2008, 22:51

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

mi imamo pa tisto keramično posodico z vodo na radiatorju...

enakouser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

05.12.2008, 08:06

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

mi imamo air magic.

clock-img

05.12.2008, 10:17

clock-img

ninini

pencil-img

356

Tudi jaz sem pred dnevi spraševala isto ,zdaj pa sem ugotovila,da imam v stanovanju čisto dovolj vlage.najprej si izmeri vlažnost v prostoru,potem pa razmišljaj o nakupu,ker marsikdo na tak način vrže denar stran.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem