cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vlažilec zraka

clock-img

17.01.2010, 23:17

clock-img

robbus

pencil-img

1

Kupil sem vlažilec zraka Medisana Ultrabreeze (http://www.e-natura.si/index.php?page=shop.product_details&category_id=23&flypage=nova.tpl&product_id=1503&option=com_virtuemart&Itemid=53&vmcchk=1&Itemid=53 in je problem v tem, da me ponoči zebe. Nisem vedel, da vlažilec dejansko zrak tudi ohlaja. Mi lahko kdo svetuje, kaj naj storim? Bi bilo bolje, če bi kupil tistega s toplo paro? Ali tistega, ki ima zraven še merilnik vlažnosti, da bi se sam izklapljal? Hvala za vse nasvete.

clock-img

19.01.2010, 10:09

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Če je v prostoru hladno, ppotem povečanje vlažnosti občutiš kot mraz. Če pa je vroče, kot vročino.
Npr, če si v tropih, ti bo 38 stopinj neznosnih, v puščavi pa ne.
In če je zunaj suh mraz, te ne bo tako zeblo, kot če je zunaj vlažen mraz, takrat te zebe do kosti... Mislim, da bo vsak vlažilec tako deloval, pa če spušča toplo ali hladno meglico.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem