writing-img

Vlažilec zraka - dober

clock-img

19.09.2007, 07:14

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Potrebujem res dober vlažilec zraka. Do sedaj smo imeli že 2, ampak noben ni bil dober. Pri obeh smo imeli po tleh pravo lužo, pri enem se je po parih uporabah pokvaril tudi motor.

Torej, lepo prosim, če mi lahko napišete, kateri vlažilci so dobri in predvsem, da po tleh potem ne najdeš luže, potrebujem znamko, model, kje ste kupili in mogoče še ceno (ki pa ni nujna).

Hvala.

clock-img

19.09.2007, 07:41

clock-img

rija

pencil-img

15589

če nočeš luže na tleh, ne sme biti ultrazvočni ampak tak na izparevanje, na vročo paro, ki gre v luft. ona iz uz gre namreč dol, ker je hladna...

jaz sem vzea lani enega na mekurju za 17 jurjev in je zakonuser posted image  prej pa smo meli enega ful dragega uz, pa je bil za en velik user posted image  in smo ga kar vrnili v trgovino....

...vox populi...

clock-img

19.09.2007, 08:11

clock-img

Janya

pencil-img

547

Mi imamo Lanaform, kupili pa smo ga v Baby centru, ko je bila ena akcija za člane znižan je bil okoli 24.000 sit. Je pa tak da nastaviš kolkšno vlažnost želiš in ko doseže to stopnjo preneha delat in tudi ionizira. Pri nas nismo imeli nobenih luž, oziroma enkrat ko smo ga dali na tla delat - prvič mislim user posted image - potem pa smo ga dajali na okensko poličko. Mi smo zaovoljni z njim.

clock-img

19.09.2007, 09:10

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mi imamo od Hyundai, lani je stal okrog 23000 sitkov. Naštimaš lahko vlažnost zraka in se ti potem sam vklopi, ko vlažnost pade, naštimaš lahko čas, po katerem se bo izklopil. Posoda za vodo zdrži 4 dni, če je prižgan nonstop. Če zmanjka vode se izklopi. Ima tudi nežno modro lučko, ki jo lahko izklopiš. V glavnem mi sno zadovoljni.

tole je pa link:

http://www.trion-int.com/article.aspx?articleid=44578

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem