writing-img

Vleče svojo

clock-img

07.10.2005, 11:44

clock-img

Anonimen

ustnico?!user posted image Ja ene zadnja 2 tedna se nama dogaja, da nik vleče svojo ustnicouser posted image Ponoči ko se malo zbudi, samo slišiš cmokanje, dudico takoj ven špukne in opa nazaj ustinicauser posted image

kaj pozna katera ta problem, kako ga rešituser posted image

clock-img

07.10.2005, 12:01

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Mogoče se pripravlja kakšen zobek in ga dlesni skelijo!

clock-img

07.10.2005, 12:09

clock-img

nynna

pencil-img

576

Naša je tudi to delala, pa je minilo po kakšnem mesecu. Ne moreš nič pomagat, jaz sem že mislila da bo cel življenje to počela.user posted image

clock-img

07.10.2005, 12:26

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Moja je namesto dude nekaj časa "cuzala" svoj jezik, nehala pa je sama od sebe. Trajalo je pa približno od 3-4 meseca.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

07.10.2005, 18:04

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Moja je to delala pred kakim mesecem. Trajalo je kak teden, potem pa je že kaj drugega našla in ji to ni bilo več zanimivo. Verjetno ga bo minilo, ni to nič hudegauser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

07.10.2005, 19:12

clock-img

Spicy Black

pencil-img

326

Tudi naš user posted image  je to delal, še prej pa je vlekel svoj jeziček....user posted image ..No to je zdaj mimo - zdaj so pa na vrsti prsti..sam de je neki za cuzat user posted image

clock-img

07.10.2005, 19:56

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

po moje je važno, da ima v ustih en kos "kože" :) naš tudi vse razen dude (če je sila tudi to zagrabi)...ali svojo roko - zdaj že zadane palec v usta...če je v takšnem položaju se pa na mojo roko ali ramo prisesa

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem