writing-img

Vlečenje ušesa

clock-img

20.10.2005, 22:25

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Že nekajkrat sem opazila, da si naša Tara (ne vem, kako bi natančno opisala to njeno početje) vleče ušesa oziroma se živčno čohlja za njimi. Pomislila sem, da jo morda boli uho (da je vneto), vendar potem tega nekaj časa ni počela, dva dni nazaj pa spet. Ker ni nič jokava, se mi zdi, da tudi prehlajena ni - zdaj pa me zanima, kaj naj bi to pomenilo?

clock-img

20.10.2005, 22:27

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

Tudi naša user posted image  vleče ušesa, opazila pa sem, da to počne takrat, kadar je zaspana.

clock-img

20.10.2005, 22:33

clock-img

urška

pencil-img

3136

po moje je zaspana. veliko otročkov se vleče za uho takrat. tudi naš se je.

clock-img

20.10.2005, 22:34

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

oh ja, vleče ušesa, da je joj. še posebej, ko je zaspana ali jezna.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

20.10.2005, 22:35

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

naš to počne vedno,ko je utrujen ali tečen oz. česa noče. živčno maha okoli ušes, se praska za njimi, tudi prste v ušesa, najraje ko packa po kakšni hrani user posted image  pol pa na ušesa....
pediatrinja je rekla, da lahko od izraščanja zob boli tudi cela čeljust do ušes. Vnete uhe še nismo imeli, kjub temu praskanju.

iz malega zraste veliko

clock-img

20.10.2005, 22:39

clock-img

p&b

pencil-img

747

Tudi naš si že en mesec vleče in praska ušesa,pa s prstkom si hodi v uho,nekdo mi je rekel,da je to povezano z rastjo zobkovuser posted image .

clock-img

20.10.2005, 22:51

clock-img

mana7

pencil-img

74

ja tudi našauser posted image  dela to inres najbolj takrat ko nekaj noče ali pa ko je zaspana.ponavadi se začne vleči tudi za laske zadaj, kjer ima bolj goste.

clock-img

21.10.2005, 07:11

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Kot so ostale odgovorile, je možno, da to dela, ker je zaspana, možno pa je tudi, da otroka uho enostavno srbi. Razlika je v tem, da če našega uho srbi, si gre s prstkom v uho in se poskuša praskati. Če pa se za uho vleče, je pa to najbrž znak, da je zaspan (naš tega ne dela) ali pa kakšno rahlo vnetje. To pa ti lahko pove samo zdravnica.
Mi smo bili včeraj pri pediatrinji, pa je ugotovila, da ima eno uho rahlo vneto, čeprav smo mi mislili, da ga samo srbi, ker tega ni delal skoz. Vendar pa so takrat otroci bolj sitni, kar jih boli

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

21.10.2005, 08:05

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Naš to dela, ko je hudo zaspan.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

21.10.2005, 10:44

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Hvala vam za odgovore, ste me kar pomirile - in sem ugotovila, da vaši odgovori glede zaspanosti kar držijo.

clock-img

21.10.2005, 21:40

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Naša to počne, ko je kritično zaspanauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem