writing-img

Vlečenje zraku nazaj...

clock-img

03.11.2008, 14:10

clock-img

Nobeden

pencil-img

29

...ali ne vem kako bi temu rekla. Moj 6-mesečnik je pričel to početi včeraj in ob tem izpusti tudi nek čuden zvok. Kaj bi to bilo?

clock-img

03.11.2008, 14:26

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Tudi naša včasih to dela. Na začetku je tudi mene skrbelo - je zvenelo, kot da ne more dobro vdihniti, ali da je nekaj narobe z dihali... No, do sedaj se ni pokazalo nič takega, tako da gre očitno samo za igro z zvoki ali pa kaj podobnega. Vsaj upam.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

03.11.2008, 19:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Tudi naša včasih to dela. Na začetku je tudi mene skrbelo - je zvenelo, kot da ne more dobro vdihniti, ali da je nekaj narobe z dihali... No, do sedaj se ni pokazalo nič takega, tako da gre očitno samo za igro z zvoki ali pa kaj podobnega. Vsaj upam.

Enako. Ima pa 13 mesecev. Mu pa je full zanimivo user posted image , potem se vedno zelo smeji user posted image , ker mu to uspe.

clock-img

03.11.2008, 19:52

clock-img

*Naja

pencil-img

618

Naša tudi to dela.....

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

clock-img

03.11.2008, 21:22

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Tudi naš je to delal, me je ful skrbelo, no potem je pa nehaluser posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

04.11.2008, 07:58

clock-img

Anonimen

To je ja izraz absolutnega veselja. Če je dojenček nad nečim navdušen ali celo fasciniran, če se mu zdi zabavno ali če mu kaj uspe, se jasno razveseli in kdaj namesto pihanja ven potegne zrak tudi notri.

Torej skrb je odveč, z otrokom je vse v redu.

clock-img

04.11.2008, 09:14

clock-img

*NikoLina*

pencil-img

127

IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Naša tudi to dela.....

Enako.

clock-img

04.11.2008, 09:16

clock-img

Anchikaa

pencil-img

491

Naša tudi to dela,pa sem P pri pregledu omenila pa je rekla da je to od veselja.
Me je pa ful skrbelo ko je prvič to naredila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem