writing-img

Vloga za OD in vrtec

clock-img

25.11.2013, 10:26

clock-img

shakira

pencil-img

163

Živjo!

Do 14.11.2013 sem imela odločbo zavoda za zaposlovanje, da prejemam denarno nadomestilo. Se pravi bom decembra dobila še nekaj €, potem pa ne več.
Kdaj moram oddati spremembo za OD in znižano plačilo vrtca oz. kdaj mi začne veljati?

clock-img

25.11.2013, 10:30

clock-img

enea

pencil-img

2440

čimprej,.. 8 dni od nastanka spremembe, se pravi ti si že zamudila,.. user posted image

clock-img

25.11.2013, 10:36

clock-img

shakira

pencil-img

163

Ne vem, una teta na CSD je rekla, da moram šele decembra in se mi šele z januarjem šteje, ker kao dobim decembra še nadomestilo. Samo mi ni ravno jasno, ker potem šele januarsko položnico dobim nižjo, decembersko pa ne, čeprav januarja ne dobim nič. Kako naj potem položnico za december plačam, če ne dobim nič?

clock-img

25.11.2013, 12:58

clock-img

petea

pencil-img

5336

pred nekaj meseci je tekla debata o tem, kdaj je treba oddati vlogo v takšnem primeru, a je nimam časa iskati;
mislim, da je celo tako, da če decembra prejmeš zadnje nadomestilo, lahko daš vlogo v januarju, upošteva se ti od februarja - ne pa me, prosim, držati za besedo

jaz bi na tvojem mestu, v izogib kakšnih neprijetnih uradniških presenečenj, dala vlogo v decembru (in priložila dokumente glede brezposelnosti), po prejemu zadnjega nadomestila (ker jo tako ali tako moraš redno dati zaradi ZPV), nato pa še januarja za vsak slučaj, če slučajno pri obravnavi decemberske vloge še ne bi upoštevali brezposelnosti; tako boš zagotovo pravočasno in v pravih rokih sporočila vse bistvene podatke, oni pa bodo, če bo druga vloga odvečna, potem samo zavnili drugo vlogo

kaj pa narediti glede izostanka prihodkov - na CSD dati vlogo za izredno socialno pomoč

< Sporočilo je popravil petea -- 25.11.2013 12:59:54 >

clock-img

25.11.2013, 13:43

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

spremembo oddaš, ko dobiš zadnje nadomestilo. Ko boš 15 decembra dobila nadomestilo, nato v roku 8 dni oddaš papir za spremembmo OD in znižanega plačila vrtca

clock-img

25.11.2013, 14:26

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

spremembo oddaš, ko dobiš zadnje nadomestilo. Ko boš 15 decembra dobila nadomestilo, nato v roku 8 dni oddaš papir za spremembmo OD in znižanega plačila vrtca

Tako so tudi meni razložili, ja. Sicer pa je itak treba decembra oddat znižano plačilo vrtca tako boš vse na enkrat opravila.

clock-img

25.11.2013, 15:13

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Tako so tudi meni razložili, ja. Sicer pa je itak treba decembra oddat znižano plačilo vrtca tako boš vse na enkrat opravila.

samo še vedno mora počakati na 15.december. Ker če bo vlogo oddajala 1.12., ji tega ne bodo upoštevali.

clock-img

25.11.2013, 16:17

clock-img

shakira

pencil-img

163

Rekla mi je, da pridem čimbolj na začetku decembra, ko še ne bo gužve. Zato pa ne vem kje se gleda potem ta rok 8 dniuser posted image

clock-img

25.11.2013, 16:20

clock-img

shakira

pencil-img

163

Kakšni pogoji pa so za izredno soc.pomoč?

clock-img

25.11.2013, 18:26

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: shakira

Rekla mi je, da pridem čimbolj na začetku decembra, ko še ne bo gužve. Zato pa ne vem kje se gleda potem ta rok 8 dniuser posted image

v 8 dneh po izplačilu zadnjega nadomestila moraš javiti spremembo - prenehanje prejemanje prihodkov

kot so ti že napisale forumašice, moraš paziti na ta rok (in skrbno preveriti, ali uradnik pove vse informacije tako, kot je dejansko najbolje zate)

tu pa je povezava glede IDSP

clock-img

25.11.2013, 19:49

clock-img

shakira

pencil-img

163

Hvala

clock-img

26.11.2013, 09:40

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: shakira

v 8 dneh po izplačilu zadnjega nadomestila moraš javiti spremembo - prenehanje prejemanje prihodkov

kot so ti že napisale forumašice, moraš paziti na ta rok (in skrbno preveriti, ali uradnik pove vse informacije tako, kot je dejansko najbolje zate)

tu pa je povezava glede IDSP

ko boš oddajala vloge za vrtec POUDARI, da si brez službe in kdaj se ti izteče denarno nadomestilo. Oddaj pa po 15.12. Moji kolegici niso upoštevali, da je brez službe in jo je na rit vrgo, ko je videla odločbe. V nasprotnem primeru boš morala pisati pritožbe

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem