writing-img

Vloga za sprejem

clock-img

04.11.2007, 18:51

clock-img

Anol

pencil-img

299

Živ,

Trenutno sem na porodniški, pa vendar že razmišljam kako bom drugo leto z varstvom mojih otrok. Ker živimo mi v Grosupljem, stari starši pa na Dobrovi razmišljava, da bi ju vključila v tamkajšnji vrtec ali pa nekje v Ljubljani, zaradi delovnikov. Žal veva da imava bolj malo šans, ker nima nobeden od naju stalnega prebivališča v občini Ljubljana. Prosim oglasite se tiste, ki niste imele stalnega prebivališča v občini vrtca, niti službe blizu in seveda katere Ljubljanske vrtce bi mi priporočile v Šiški, Kosezah.
Hvala.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

06.11.2007, 22:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.11.2007, 14:23

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

jz sem poslala tri vloge, pa nisem nikamor napisala kam sem jih poslala pol ko sem dobila vrtec sem obvestila da me lahko kenslajo s čakalne liste.

Vrtci v šiški so pa Mojca ( v nijhovi enoti bo moja) in H.C. andersen mogoče je še kak za katerega ne vem

clock-img

07.11.2007, 14:30

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

V Šiški je še Najdihojca, drugih ne poznam.
Moj sin je v H.C. in sem zelo zadovoljna.

Vlogo pa daj čimprej, saj ponekod upoštevajo tudi to.
Ne vem kako je če si iz druge občine. Če bi živeli izven Lj, bi verjetno otroka vpisala v vrtec, ki je blizu moje službe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem