writing-img

Vloga za vrtec-lastno ali skupno gospodinjstvo?

clock-img

02.11.2006, 15:14

clock-img

mimimimicika

pencil-img

3

No takole je

Srm mamica študentka (redna), brez partnerja. Živim skupaj s starši sedaj pa ne vem, ali naj na vlogo za vrtec napišem vse družinske člane, moje starše in sestro ali naj grem na UE in spremenim podatke o skupnem gospodinstvu in vpišem samo mene in user posted image ?

V kateri rang bi potem padla glede plačila? Ali je možno, da se moji starši ne upoštevajo pri plačilu vrtca kljub temu da živimo v skupnem gospodinjstvu?

Kaj predlagate? 

< Sporočilo je popravil Mič -- 3.11.2006 21:35:28 >

clock-img

02.11.2006, 15:18

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

za svoje gospodinjstvo potrebuješ tudi svoje prihodke

drugače pa premisli, če vpišeš samo svoje dete in sebe se dohodki delijo na dva, če pa vpišeš vse družinske člane, pa se deli na vse (kar je včasih bolje, če imaš ti svoje dohodke).

ampak najbrž sta ti in tvoj user posted image  eno gospodinjstvo, a ne?

iz malega zraste veliko

clock-img

03.11.2006, 08:30

clock-img

lexl

pencil-img

175

Malo pazi pri oddaji vloge, ker če boš kot družinske člane napisala tudi starše, potem bodo zahtevali tudi dohodke od njih. Ali ti nimaš nič dohodkov? Mogoče štipendijo? Pa imela boš problem, ker boš mogla dokazat samohranilstvo oz. dat boš morala podatek za preživnino.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem