writing-img

Vloga za vrtec-menjava službe

clock-img

01.11.2007, 22:18

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Pa ne me še prestavit - please, please, plese, ker bi rada čim več info in vaših izkušenj.
Gre se za vlogo za znižanje plačila vrtca.
Smo bili na občini pri referentki - najprej me je presenetilo dejstvo da moraš v službi poštempljat vlogo - pa jo oddajam že tretjič (tretje leto je v vrtcu).

A je res, da če menjaš službo - jaz sem bila v letu 2006 zaposlena v dveh firmah da MORAŠ PRINESTI PODATEK O ZADNJIH TREH PLAČAH oz. plačilne liste??? user posted image user posted image user posted image  Zakaj letošnje ne vem???user posted image user posted image user posted image
Zakaj jim potem služi fotokopija dohodnine preteklega leta??? Za okras?user posted image

Da vam napišem moj primer, ko sem vlogo oddajala leta 2006, se pravi vlogo moraš itak oddajati za leto 2005 - samo ne vem zakaj je referentka na občini zahtevala moje zadnje tri plače leta 2006??? (če se le jaz prov spomnim).
Je možno da je bil posledično izračun za plačilo vrtca napačen, ker je referentka vzela napačne podatke???

Rada bi razjasnila situacijo, ker za nazaj itak ne morem več praskat in se pritožit, ne želim pa da se mi sedaj naredi ista štala pri izračunu. Ker sem leta 2006 imela seveda nižji dohodek.

user posted image user posted image user posted image  Žalostna sem, ker mogoče plačujem za napako referentke na občini.

Hvala vsem za kakršen koli odgovor.

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 2.11.2007 1:27:23 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

01.11.2007, 22:20

clock-img

rija

pencil-img

15589

ker mam letos slabšo plačo kot pred tem, sem nesla zadnje 3 plačilne in mi je za izračun upošteala le te...ne pa dohodnino za nazaj

...vox populi...

clock-img

01.11.2007, 22:24

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Bom pa vprašala kaj morajo upoštevat, kaj sploh računajo, ker meni ni nič več jasno user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem