writing-img

Vloga za vrtec

clock-img

13.02.2006, 11:21

clock-img

KiSsMyAsS

pencil-img

471

Punce zivjo! Zanima me, kdaj morem oddat vlogo za vrtec (in kje jo kupim), ce zelim da zacne z oktobrom 2006- ko bo star 1 leto? Prosim pomagajte, ker sm se frisna pri tem in nc nevem user posted image

clock-img

13.02.2006, 11:24

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Vpisi v vrtce so septembra. Kruto,ampak nimaš kaj. Jaz imam velik problem,kam dati otroka, ker zaključim porodniško 11. marca. Mislim pa da je čas za vpis do konca marca. Nisem pa sigurna. user posted image

clock-img

13.02.2006, 11:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.02.2006, 11:27

clock-img

KiSsMyAsS

pencil-img

471

Jst mam isti problem, samo da hodim se na faks in potrebujem varstvo - nemogoce ga pustit v varstvo komu ki mu niti nemores zaupat, pa z njim zivis v isti hisi user posted image  Nebom osebno omenjala, da nebo kdo slucajno kej prebral, ampak I DONT LIKE HER user posted image

clock-img

14.02.2006, 23:39

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Vpisi v vrtec so maja! Takrat greš v željen vrtec, dvigneš vpisno polo, jo izpolniš in odneseš na upravo vrtca. Poleg moraš priložiti potrebne papirje o dohodnini.
Če vpisuješ maja in gre mali oktobra v jaslice, ko se začne novo šolsko leto, se ti ravno fajn izide.

clock-img

15.02.2006, 16:09

clock-img

buča

pencil-img

825

berem,pa mi ni jasn-do kdaj moraš zdaj dat vlogo za september?Do marca,aprila,maja..al je povsod drugač??user posted image

clock-img

15.02.2006, 22:57

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Buča, meseca maja potekajo vpisi otrok v v jaslice/vrtec za september! Če vrtec ni (pre)zaseden ni problema vpisne pole oddati sredi leta ampak običajno je kar čakalna doba za vpis v jaslice in tako se je potrebno držati majskega roka, ko potekajo vpisi in dnevi odprtih vrat.
Torej, ja, če je v vrtcu mesto fraj ga vpišeš kadarkoli med letom, če pa je vrtec poln pa ga moraš vpisati maja. Jaz ti priporočam, da se pozanimaj vnaprej v željenjem vrtcu kakšen je vpis, da ne boš prepozna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem