writing-img

Vloga za znižano plačilo - krediti

clock-img

04.08.2005, 13:30

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Ker vas na ta forum več zahaja, bom še tukaj napisala to temo, čeprav spada drugam.
Oddala sem vlogo za znižano plačilo vrtca. Nikjer ni polja, kamor bi lahko napisal, kakšne kredite imaš, zato jih pač nisem vpisala, le avto in njegovo vrednost.
To pomeni, da mi bodo na občini izračunali, v kateri razred padem za plačilo kar tako na osnovi dohodninske odločbe? Kaj pa krediti? Saj jaz nimam od kod vzeti 48.000 sit za plačilo. Toliko sem si namreč sama izračunala po lestvici, ki je na internetu.
Zdaj sem še v porodniški in vsak mesec do nule porabim denar, kje naj dobim še za vrtec - druge možnosti pa nimam za varstvo? To pomeni, da bom iz meseca v mesec v minusu....

clock-img

04.08.2005, 13:47

clock-img

zoe

pencil-img

1

Na vlogo je treba kar dopisati za kredit, posebne rubrike za to pa več ni. Ti še vedno odobrijo nižje plačilo za en razred.

clock-img

04.08.2005, 14:16

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Ali lahko zdaj naknadno še pošljem?

clock-img

04.08.2005, 14:18

clock-img

Anonimen

To je odvisno od občine. V Kranju na primer ne priznajo nobenega kredita, v Ljubljani pa stanovanjskega. Drugih pa po moje nikjer ne.

clock-img

04.08.2005, 14:56

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Kresite priznajo baje v občinah Ljubljana, Brezovica in Novo mesto, drugje pa ne. To mi je rekla v vrtcu, kamor sem nesla vlogo.

clock-img

05.08.2005, 09:23

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Ja, lepa stvar! V ostalih občinah pa smo bogataši...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem