writing-img

Vneta cizika pri otrocku

clock-img

06.08.2005, 16:45

clock-img

smrka

pencil-img

3582

A je imela katera podoben problem, namrec zaradi mojih hormonov ima moja punckica ker jo dojim vneto levo ciziko je rdeca in trda in iz nje tece mleko ce jo pritisnem. Dobili smo penicilin da ga tamala pije. A je katera kako drugace pomagala svojemu otroku? To jo boli kot zensko ce ima mastitis.
smrka

clock-img

06.08.2005, 16:51

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Nam je pa zdravnik rekel, da to ni nič narobe, če imajo :duda: zizike in če iz njim teče mleko! Tako da ne vem , kako je res s tem! Luka je imel tam do 2 meseca tako, pol je pa vse skupaj izginilo!

clock-img

06.08.2005, 16:59

clock-img

Aljakop

pencil-img

262

ko sem jaz rodila ( pred skoraj 2 letoma )je moja enih par dni po porodu dobila mastitis - so se ji cizike fajn vnele,pa je dobila antibiotik-sirup na 12 ur 7 dni.Nič ni sicer teklo iz njih,so bile pa močno rdeče. prav bogica je bila, pa še jaz sem bila na antibiotikih zaradi vnetja maternice:(:((
no, pol je bilo ok

clock-img

06.08.2005, 17:38

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ma kaj tudi to se dogaja otrockom? :( Ne morem verjet... :zmeden:

Smrka upam, da bo hitro minilo... Drzte se. :rozica:

clock-img

06.08.2005, 19:09

clock-img

Anonimen

Nikakor ne smeš tega pritiskati. To piše v knjigi Nega matere in otroka. Stvar lahko še poslabšaš. Sicer pa to ni nič hujšega.

clock-img

06.08.2005, 20:33

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi naš fantek je imel obe ziziki vneti, vendar je po ca. 2 tednih izginilo. So pa izrecno prepovedali kakršnokoli iztiskanje!!!!!

clock-img

06.08.2005, 21:21

clock-img

smrka

pencil-img

3582

hvala punce za odgovore. Saj ne stiskamo, zdravnica je rekla naj probamo masirat nezno okoli cizike... sam me tako stiska pri srcu ko joka, ker vem da jo ful boli... no upam da bo kmalu izginila bolecina.

clock-img

06.08.2005, 21:31

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nam je pediatrinja rekla, naj se jih sploh ne dotikamo. verjemi, izginilo bo samo od sebe. Že dam dotik srajčk jih boli!!!! Boš videl,a ne bo več jokala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem