writing-img

Vneta rita

clock-img

26.09.2007, 10:32

clock-img

Leone

pencil-img

70

Se je vašim pikcom že kdaj zgodilo, da bi imeli vneto rito od hrane ali pijače? 
Naš ima že 3 dni rdečo in sumim pomarančni sok (sveže stisnjen). Ponavadi traja kar kakšen teden, da je spet ok. Mažem z B-pantenom, pa ni nevem kakšnega učinka. S čim ste ve mazale male ritke?

clock-img

26.09.2007, 10:34

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Če je hudo vneta, potem pri nas takoj pomaga Praška pasta. Bepanthen pri bolj resnem vnetju ni nikoli pomagal.

clock-img

26.09.2007, 10:36

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Praška pasta user posted image

clock-img

26.09.2007, 10:37

clock-img

Anonimen

Ja, pri  nas je imela od pijače vneto ritko, tako da sem morala kar paziti kakšen sok je pila. Pomagala je pa praška pasta+ribodermin.

clock-img

26.09.2007, 10:47

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Pri nas pomaga samo krema WELEDA za rito. Ne Bepanthen, ne praška in ne riboderm...

Lp,
Mateja

clock-img

26.09.2007, 10:54

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Lamprehtovo mazilo iz Mariborskih lekarn.

clock-img

26.09.2007, 10:58

clock-img

Anonimen

S Praško pasto.user posted image

clock-img

26.09.2007, 11:17

clock-img

malecka

pencil-img

1665

jaz pravkar mojo user posted image mažem z medom, je tud od pijače dobila vnetje, sam ona ima vneto pišo. smo pri prejšnjem meli problem in ni nič pomagalo ne praška pasta, ne be panten... nič in sem prosila na pomoč tle gor in je ena svetovala MED. supercauser posted image . kaj bi brez narave. med je zakon, za te stvari

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

27.09.2007, 09:54

clock-img

s.

pencil-img

639

Nekje sem prebrala za kremo LASEPTON.
Ima katera kaj izkušenj s to kremo?

Nekaterim pomaga tudi ognjičeva krema, vendar zna pečt. Jaz je ne priporočam za vneto rito ( ognjič je dost alergena rastlina), moje kolegice pa jo redno uporabljajo, ker jim pomaga.user posted image

clock-img

27.09.2007, 10:14

clock-img

k1

pencil-img

1649

ali pa obkladek s hrastovo skorjo (dobiš v lekarni). 

clock-img

27.09.2007, 11:25

clock-img

tatam

pencil-img

1230

IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

user posted image user posted image

clock-img

27.09.2007, 22:53

clock-img

Leone

pencil-img

70

Hvala vam za odgovore!
Včeraj sem dobila v lekarni tudi tester od Mustele in moram rečt, da je stanje danes veliko boljše! Upam, da bo tudi ostalo, ker se mi zdi, da včasih izgleda že dobro, potem pa spet vse rdeče!
Drugače bom pa poizkusila še ostale zadeve. Praško pasto imam za rezervo. Se Lamprehtovo mazilo dobi v vsaki lekarni?
Na med pa še nisem pomislila, ampak je prisoten v raznih mastnih kremah, ki naj bi ščitile kožo. Je vredno poskusit pa še naravno je!
A obkladek s hrastovo skorjo že pripravijo v lekarni?

clock-img

28.09.2007, 10:19

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

V Mariboru v vsaki lekarni, ki spada pod Mariborske lekarne. Ne vem pa, odkod si user posted image

clock-img

28.09.2007, 11:31

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: tatam

IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

user posted image user posted image

Oz. BebiVal - v LJ se dobi v "lekarni" na Koseški tržnici (nasproti Loterije) user posted image

Za našo tamalo rito uporabljamo samo to in res hitro pomaga (namažeš pa čist na tanko!).  

clock-img

28.09.2007, 11:58

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Jana, na žalost Bebival ni isti. Manjka ena sestavina dobre stare Lamprehtove kreme. Zato ti jo še vedno prodajo tudi v stari škatlici in v stari preverjeni sestavi.

clock-img

30.09.2007, 23:21

clock-img

Leone

pencil-img

70

Sem iz Lj., tako da se bom mogla potrudit, da pridem do te kreme.
Evo, par dni je bilo v redu (čez vikend), zdaj pa spet...

clock-img

02.10.2007, 19:07

clock-img

Leone

pencil-img

70

Samo, da sporočim:
Bebival je prijel! user posted image

clock-img

03.10.2007, 14:19

clock-img

sonjaf

pencil-img

3

hay!Sem nova na tem forumu in mal poskušam kk kaj deluje zato nebom nič kaj odgovorlauser posted image

clock-img

03.10.2007, 16:04

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Meni je pediatrinja povedala, da so po hrani, ki je bogata z vitaminom C, hitro rade vnete ritke.

Ko je naša imela huuuuudooooo vnetje ritke (pa ne od vitamina C user posted image  ampak od reakcije na antibiotik), smp dobile kremo Advantan na recept in je izredno hitro pomagal. Je pa to krema, ki se je lahko uporablja le 3 dni po 1 nanos na dan.
Ko pa je bilo vnetje kdaj bolj zmerno, pa sem si pomagala s Teatree kremo in Bepanthenom.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem