writing-img

Vneta ušesa

clock-img

22.10.2007, 13:34

clock-img

Anonimen

Luna je imela že parkrat vneta ušesa (beagle). Zdaj se je spet skoz praskala in otresala z glavo in je vet rekel, da nima vnetih, da ima nekje na meji, tko kot vedno in da naj namesto kapljic (Otomax) probamo s claritinom, ce je alergija (ja, na kaj ze?). Usesa cistimo redno, kadar se kopa ali jo kopamo ji usesa vedno zbrisemo ..

A ima kdo kake izkusnje, idejo?

clock-img

22.10.2007, 13:38

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

A ji ušesa posušiš tud znotraj. Mi smo to počeli z nasvaljkano vato. Sicer tega ne marajo ampak ni pol nobenga vnetja.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

22.10.2007, 14:33

clock-img

Leiah

pencil-img

217

A ima v ušesih kaj ušesnega masla, ali ima samo pordelo kožo? Ker če ima maslo ti jaz priporočam čistilo za ušesa otodine, res super zadeva. Maslo raztopi in nato pride ven (ko si pes strese glavo) in nato to očistiš z vato. Če ima pa pordelo kožo, pa gre verjetno za vnetje, se pravi da bi potrebovala kak antibiotik. Pri kateremu veterinarju pa ste bili? Ker se večina niti ne potrudi, da bi kaj naredili za naše živali!

Lp

clock-img

22.10.2007, 18:38

clock-img

Anonimen

Ja, kadar ji tekocino nalivamo notri, ji tudi obrisemo potem, vsekakor pa naslednji dan, ko se ji to cedi iz uses ven. Po sprehodu itd. pa z brisaco, kolikor pac lahko.

Vet. ji je pogledal usesa s tistim, s cimer se pac gleda usesauser posted image  Ji itak vedno, ko smo tam. (veterinarska ambulanta v Dravljah, Lj)

clock-img

25.10.2007, 09:30

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Če stresa z glavo ima lahko notri tudi kakšen tujek (resa od trave ali kaj podobnega)...Kadar ji čistiš ušesa jih obvezno dobro osuši in daj vseeno notri kapljice (otomax ali otonazol).

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem