writing-img

Vneti lulček

clock-img

05.01.2007, 13:26

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

S čim naj namažem vnetega lulčka user posted image ? Ima kar rdeče in ko mu kožico dol potegnem ga boli.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

05.01.2007, 13:37

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Z bepanthenom,če pa ne bo pomagalo pa k pediatrinji,bo dala canesten

clock-img

05.01.2007, 13:42

clock-img

Anonimen

Mojemu sinu se je tudi to zgodilo in sem mazala kar z hladilnim mazilom in je bilo bolje. Boš videla kako bo čene pa v lekarni vprašaj.

clock-img

05.01.2007, 14:07

clock-img

petraz

pencil-img

1328

V koliko mu ne pomaga hladilno mazilo, ga raje pelji k pediatru, saj nimaš kaj izgubiti. Ti bo vsaj pogledal kako hudo je vnetje in ti predpisal pravo kremico... user posted image

clock-img

05.01.2007, 14:11

clock-img

honey

pencil-img

2567

Koliko je pa star tvoj sinek? Naš je imel to pribl. pri kakšnih 18 mes. in sva imela takrat ravno cepljenje in sistematski pregled. Pediatrinja je pogledala in je rekla, da naj mažem z Daktarin kremo in da ne smem kožice dol vlečt, ker je zaradi prišlo do vnetja. Res takrat kakšen teden nisem tega delala, ker je bil lulček res vnet, zdaj je pa problem, ker se je že zarasla kožica. Čeprav naj bi bilo po mnenju pediatrinje to pravuser posted image  Ne vem, bomo videli, kaj bo, ko bomo naslednjič pri zdravniku, pa bom vprašala, kako je zdaj s tem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem