writing-img

Vnetje?

clock-img

12.04.2009, 11:11

clock-img

takotako

pencil-img

608

Zelo me boli tik pod ušesi-zdaj že vse boli.  Boli pa k hudič tako da zdaj že ušesa bolijo. A mi lahko katera kaj svetuje?

clock-img

12.04.2009, 11:21

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

v torek k zdravniku.
sicer je domače zdravilo natresk, sam ne pretiravi, ker zapacka ušesa in potem zdravnik nič ne vidi.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

12.04.2009, 11:26

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

kr pejt k dežurnemu, najbrž gre za vnetje.... do torka ne boš zdržala ker to tok boli, da je za znoretuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

12.04.2009, 17:44

clock-img

takotako

pencil-img

608

Aha si mela prov. Me je pelju moj na urgenco imam vnetje sluhovoda. In to vse za moj rojstni dan. Komi čakam da mine ta dan

clock-img

12.04.2009, 17:48

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: takotako

Aha si mela prov. Me je pelju moj na urgenco imam vnetje sluhovoda. In to vse za moj rojstni dan. Komi čakam da mine ta dan

no sej zdej bo boljše k si dobla antibiotikuser posted image user posted image user posted image
pa vse naj naj za RD, da te malo potoležim nam je za moj RD (lani) vrdla greznica na dvorišču ven in smo pol cel dan greznice pucaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2009, 19:26

clock-img

takotako

pencil-img

608

haha
Tud to ni prijetn.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem