writing-img

Vnetje dlesni

clock-img

25.12.2014, 08:49

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Pozdravljene! Sem tretjič noseča, v prvi in drugi nosečnosti nisem imela teh tezav, sedaj pa so se mi pojavile nekje od 3,5 meseca. Hodim redno k zobozdravniku. Kaj mi priporočate, kak malce bolj učinkovit preparat, razen rednega krtačenja, žajblja in vitamina C?user posted image

clock-img

25.12.2014, 13:03

clock-img

Najin_pikec

pencil-img

383

Jaz imam tudi težave z vnetimi dlesnimi (ne samo v nosečnosti) in mi je zobozdravnica svetovala čim mehkejšo ščetko (zelo dobre so od Curaprox - dobiš v lekarni, Muellerju) ter obvezno nitkanje in uporaba medzobne ščetke. Pa kakšna ustna vodica.

clock-img

25.12.2014, 16:46

clock-img

Anonimen

Uporabljaj paradontax

clock-img

27.12.2014, 00:06

clock-img

tashq

pencil-img

739

Sem imela isto težavo v obeh N. Omililo mi je že povedano: mehka zobna štetka (lahko Curaprox ali katera druga-meni ni bilo razlike), nitkanje in medzobno ščetkanje. Tudi ustna voda pomaga.
Isti dan, ko sem v prvo rodila, se mi je krvavenje ustavilo-kot bi odsekal. V drugo je bil pa večji problem, ker sem imela verjetno že vnete tudi zaradi nabiranja zobnega kamna. Ko mi je z. to očistil, se mi je popravilo.
Naj ti z. pogleda za zobni kamen in očisti, če je potrebno, drugače boš pa morala kar potrpeti...:(

clock-img

27.12.2014, 14:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem