writing-img

Vnetje mehurja ali kaj?

clock-img

14.08.2008, 08:01

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

Prosim za vaše mnenje.

Moja 22. mesečna hčerka že 3. dan skoraj nič ne lula. Plenica je čisto suha. Tudi v vrtcu pravijo, da sicer pije, ampak da res ne lula dosti.
Nekaj dni nazaj mi je kazala "au, au" na rito. Sem mislila, da se malo heca, al pa afna. Ampak zdaj pa res ne vem, če jo mogoče tam res kaj boli.

Naj še povem, da je tudi zelo slabe volje in da joka in tuli za vsako malenkost. Nasploh je zelo razdražljiva. Danes sem nameravala poklicati našo zdravnico, če še ne bi nič lulala.

clock-img

14.08.2008, 09:19

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Joj, s tem se pa ni za hecat. Jaz bi jo kar brž peljala, sploh če tako malo lula, popije pa večje količine.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

14.08.2008, 10:24

clock-img

Bojana 29

pencil-img

152

Verjetno ima tvoja deklica vnetje mehurja. Tudi naša ga je staknila na morju (stara je dve leti). Sicer že zna povedati, da jo peče lulika (ko lula). Zato verjetno tudi tvoja deklica noče lulati - ker jo boli. Bili smo pri zdravniku, pregledali so urin in sedaj smo na antibiotiku.
MIslim, da ni nič hudega, samo čim prej pojdita k zdravnici, da začneta z zdravljenjem.
LP. Bojana

clock-img

14.08.2008, 21:29

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

če pije in skoraj nič ne lula, zna biti kaj narobe z ledvicami.
kar k pediatru!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem