cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vneto uho - kako naj vem

clock-img

19.06.2006, 12:47

clock-img

Anonimen

Kako naj vem ali je uho vneto? Ima vročino 37.0 - 38.0, zelen nahod, skos siten. Ko se ušes dotaknem ne zajoka bolj? Ali je lahko kljub temu vneto? Stari smo 8,5

clock-img

19.06.2006, 12:51

clock-img

mika

pencil-img

6485

naša je pred kratkim imela vneta ušesa, pa drugega znaka kot vročine ni bilo. Imela je čez 38, pa nič ni rekla, da bi jo uho bolelo. Eni user posted image  se grabijo za ušesa, naša pa nič.
najboljše da pokličeš pediatra ali pa se kar gresta pokazat.

clock-img

19.06.2006, 12:51

clock-img

tulip

pencil-img

917

Pelji ga h pediatru, da ga pogleda.. Včasih je za uho potreben tudi antibiotik!user posted image

clock-img

19.06.2006, 12:54

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

Tudi moj predlog je ta-najbolje, da gresta k pediatru.Moj je imel tudi vročino, ki mu je non stop nihala, siten je bil pa se bruhal mi je. Sploh pa nisem pricakovala, da ima vnetje in na koncu se je izkazalo, da ima kar hudo vnetje.

Vseeno upam, da ni vnetje in da bo kmalu minilo!

LP

clock-img

19.06.2006, 13:00

clock-img

Anonimen

Pojdi k zdravniku.

Se mi zdi, da on pogleda uho z neko "lučko". Sama tega po moje ne moreš videti.

clock-img

19.06.2006, 13:00

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Znak je lahko, da rokice proti ušesu steguje(odvinso, koliko je star), probaš pa lahko tako, da pod ušesom(smer vrat)  je kot neke vrste vdolbinica. Tam pritisni, pa ne močno, saj če ga boli uho, bo takoj reagiral. Drugače pa k pediatru, ali pa ga vsaj pokliči in mu opiši simptome.

clock-img

19.06.2006, 14:33

clock-img

Anonimen

če pritisneš pred ušesom (pred tistim majhnim polkrogcem) za zelo zaboli, tako, da zajoče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem