writing-img

Vnos dohodkov pri vlogi za otroški

clock-img

10.04.2009, 09:37

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Izpolnjujem vlogo za otroški dodatek in pri vpisovanju podatkov o dohodkih se mi pojavi en ?

V rubriki oz. pod šifro 103 naj bi se vpisala Nadomestila in drugi dohodki iz naslova obveznega socialnega zavarovanja (samo od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije). Zmoti me ta tekst v oklepaju, ki je povrh vsega še boldan in z rdečo obarvan. Ali porodniško vpišem pod to rubriko, čeprov to ni od ZZZS, ampak iz socialnega zavarovanja??? Meni se zdi logično, da vpišem, ampak če je v oklepaju napisano SAMO OD ZZZS.

clock-img

10.04.2009, 09:57

clock-img

Noel

pencil-img

344

Porodniške ne vpisuješ, ker te podatke pridobijo sami. Prav tako ne vpisuješ tudi nadomestil zavoda za zaposlovanje.

Tako je meni razložila na CSD.
LP

clock-img

24.04.2009, 08:10

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mene pa zanima nekaj drugega. Ravnokar sem si izračuna višino dokladov in mi napiše, da nisem upravičenda do njih, ker presegamo normativ za 104,00 EUR. Vpisala sem bruto zneske - mojo plačo in regres, ki sem jo pobrala s tistega lista, ki sem ga dobila v službi za dohodnino, moževega pa z dohodninske odločbe. A je to prav? Ker se mi res zdi malo čudno, da je mož toliko zaslužil v lanskem letu, pa se bojim, da sem se malo zmotila user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem