writing-img

Voda v BabyBorn-u

clock-img

23.10.2007, 21:18

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Naša tamala ima BBja za kopanje in v njemu ostane kar nekaj vode, ki je nikakor ne morem spravit ven. In sedaj me zanima, če obstaja kakšen poseben prijem s katerim bo šla voda ven iz njega? user posted image

clock-img

23.10.2007, 22:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Poskusi tako, kot če bi ga dala kakat.
Moja ga je že x-krat kopala (celo v morju), pa ni bilo težav s "praznjenjem".

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

23.10.2007, 22:37

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Par dni je kazensko sedel na bideju in še vedno se voda pretaka po njemu. user posted image  
Zdaj sedi v kotu in na riti ima Pampersko št.1. user posted image

clock-img

23.10.2007, 22:42

clock-img

jooly

pencil-img

932

Jst tud nisem mogla vode sprvt ven. Nazadnje je vse to že tko smrdelo, da sem ga sam zabrisala stran. In to mi gre ful na živce pri igračah - kupiš ladjico (ki naj bi bla po moje "vodna igrača", pol pa se pa voda zabije ke not v uno plastiko in je ne spraviš ven nikakor user posted image user posted image user posted image  mislm, kr neki... smrad od stoječe vode pa slej ko prej rata obupen.user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

23.10.2007, 22:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

In to mi gre ful na živce pri igračah - kupiš ladjico (ki naj bi bla po moje "vodna igrača", pol pa se pa voda zabije ke not v uno plastiko in je ne spraviš ven nikakor mislm, kr neki... smrad od stoječe vode pa slej ko prej rata obupen.

Bljek. To tudi jaz ful sovražim.

Jana - ne, da le sedi. Daj ga na njegovo kahlico, primi za ramena in stisni - kot, če ga moraš ščistit, ko ga nahraniš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

23.10.2007, 23:02

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval
Jana - ne, da le sedi. Daj ga na njegovo kahlico, primi za ramena in stisni - kot, če ga moraš ščistit, ko ga nahraniš.

Hranim? Iz preventive ga še nismo hranili - tamala ga hrani na play-back. user posted image  

Bom mu ju3 pomagala na kahlici čičat, danes se mi ne ljubi.

Hvala! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem