cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vodene koze- po kolikem času spet v vrtec?

clock-img

04.10.2007, 10:46

clock-img

florecita

pencil-img

409

LP!

Naš user posted image  ima 10 vodenih kozicuser posted image ...samo... in je seveda doma.

1. dan, ki se šteje za začetek je petek, ko so se mu videli izpuščajčki, danes ima recimo pol krastic in pol še mehurčkov. Nove že od sobote ne nastajajo več. Tudi pediatrinja je rekla, da novih verjetno ne bo.
V ponedeljek imamo kontrolo, mene pa zanima po kolikšnem času gre lahko user posted image  nazaj v vrtec, da ni več možnosti da okuži ostale?
Mi ni pediatrinja povedalauser posted image  Ko so že vse kozice v bistvu krastice al še ne?

clock-img

04.10.2007, 11:54

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

po enem tednu lahko gre. mi smo jih pri naši opazili v petek, še isti dan šli k zdravniku in je rekla, da naj bo naslednji teden doma, potem pa da že lahko gre v vrtec.

clock-img

04.10.2007, 14:17

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Otrok naj bo 14 dni doma.

clock-img

05.10.2007, 09:02

clock-img

marelicaa

pencil-img

201

Florecita vprašaj v ponedeljek na kontroli pediatra, pa mislim (odvisno od vrtca verjetno) da ti mora dati pri takih boleznih potrdilo, da gre lahko zopet v vrtec.

clock-img

06.10.2007, 07:40

clock-img

bajsek

pencil-img

198

Oj!

Naš jih je imel 14 dni nazaj! Doma smo bili 10 dni! V vrtec gre lahko, ko se čisto vse kozice posušijo in se ne delajo več nove! Naš jih je imel zelo malo, ampakna lulčku se mu ni in ni posušila"

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem