cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vodna kreša

clock-img

12.08.2011, 22:44

clock-img

katipi

pencil-img

937

Je menda zelo zdrava, zato bi jo rada poskusila. Raste v vodi-potokih, rečicah. Jo je katera že poskusila, morda nabrala sama? Kje v Slo bi se jo dalo nabrati? Če je možno, bi kar konkretno lokacijo. user posted image

http://www.gorenjskiglas.si/novice/nasveti/index.php?action=clanek&id=41163

clock-img

12.08.2011, 23:18

clock-img

Anonimen

Jaz sem v štacuni kupila semena in si jo na balkonu v lončku posadila. Zelo hitro je vzklila in zrasla, tako da moraš biti kar hiter z rezanjem, ker če ne podivja in ni več dobra. Je pa super dodatek za solate.

clock-img

12.08.2011, 23:20

clock-img

katipi

pencil-img

937

Pa je bila to sigurno vodna kreša ali morda vrtna? ker obstaja tudi vrtna kreša, ki ni tako zelo polna vitaminov in rudnin kot vodna. user posted image

clock-img

12.08.2011, 23:31

clock-img

Anonimen

Na vrečki je pisalo vodna kreša ... 100% ... semena sem pa v Lidlu kupila.

clock-img

19.08.2011, 21:47

clock-img

katipi

pencil-img

937

Sem slišala, da se jo menda dobi v sparu, oprano in zapakirano. Katera ve, če to drži? Drugače bi pa še enkrat vprašala, kje so naravna rastišča v Sloveniji?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni