writing-img

Vodni park Bohinj

clock-img

29.04.2012, 19:44

clock-img

katipi

pencil-img

937

Odpravljamo se na izlet v tisti konec, pa bi se mogoče ustavili tudi v Vodnem parku Bohinj v Bohinjski Bistrici. Je katera že bila, da bi malo povedala, kako in kaj? user posted image

clock-img

30.04.2012, 09:05

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Mi smo bili tam pred dvema letoma in je bilo super, bazeni čisti, ni bilo gneče, otroci uživali.

clock-img

30.04.2012, 11:43

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Midva sva bla ravno včeri... kaj pa vem... Blo je precej gužve (ampak to je itak pričakovano, zdej je pomoje itak povsod)... je luštno, bazeni so čisti, samo po pravici povedano, jest sm mislla da bo večje...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

30.04.2012, 12:13

clock-img

sakuL

pencil-img

911

fajn je , je za male in velike. Sprobaj tobogana user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

30.04.2012, 20:47

clock-img

katipi

pencil-img

937

Smo se kar odpravili danes zjutraj in se pravkar vrnili s čudovitega potepanja po Bohinju. Bili smo tudi v vodnem parku in to okrog poldneva, Tudi jaz sem mislila, da bo večji, vsaj glede na slike. Vseeno je bilo zelo v redu in tudi oba tobogana smo preizkusili, čeprav je zeleni malo prehiter, če držiš majhnega otroka v naročju. Drugače pa ni bilo kakšne pretirane gneče. Sprehajali smo se tudi ob jezeru, potem pa smo se na hitro odločili, da bomo šli še s turistično ladjico po jezeru in je bilo res lepo in poučno, saj smo izvedeli veliko o samem jezeru, okoliških gorah in zgodovini. user posted image Slovenija je res lepa!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem