writing-img

Vok

clock-img

07.09.2008, 12:23

clock-img

TheAngel

pencil-img

241

Ali mogoče katera ve kje se da kupiti pravi vok iz tolčenega železa?

HVALA

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.9.2008 12:58:19 >

Kako lepo je biti v troje...

clock-img

07.09.2008, 12:40

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Hmmm,,,, za tolčeno železo ne vem. Jaz imam takega litoželeznega. Je fajn. Dokler nismo nabavili steklokeramične plošče. Ta nam ga pa ne segreje dovolj, da bi se dalo lepo kuhati v njem. Tako da je sedaj na standby-u. user posted image

clock-img

07.09.2008, 21:23

clock-img

TheAngel

pencil-img

241

A naj nebi bil ta pravi iz tolčenega za plin. Litoželezni ma pa malo ravno dno pa bi bil ok tudi za steklokeramično?

Kako lepo je biti v troje...

clock-img

08.09.2008, 20:20

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

naš litoželezni ima tudi malo ravno dno, pa ga po robovih ne pogreje dovolj.....

clock-img

15.09.2008, 18:45

clock-img

upajoča

pencil-img

108

Pravi vok so včasih imeli v trgovinah z raznimi kitajskimi izdelki, ena je bila pri Plavi laguni- mislim da je še, druga pa je bila v mestu na Kolodvorski, pa je ni več. Samo če boš kupila pravega ga moraš izredno dobro prepeč, da dobi glazuro- filter da potem lahko delaš v njem. Jaz ga imam že dolgo in je super. Sem ga pa nesla prepeč v kitajsko restavracijo, ker tam so mojstri ki to obvladajo, saj ga moraš več kot uro pri zelo veliki temperaturi gret z oljem in vse to mešat.
lp Upajoča

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem